Min första behandling och berätta allt för mig om botox!

Det blev en lunch ute för mig och EmmyLou idag. Vi bestämde träff med Micke på en lokal resturang som heter Lyckan. Alltid bra mat där. Ibland så tycker jag man är värd att käka ute, dessutom så är det skönt att slippa laga mat då och då.

lunch2

lunch3

lunch4

lunch5

lunch7

Idag påbörjade jag min första behandling i håret med Revlon Nutri color cream 1002, samma som jag gjorde förra gången när jag blev gul. Ser skillnad efter första behandling, hurra! Apropå behandlingar, jag ska prova på botox för första gången. Jag har en bekymmersrynka som stör mig. Jag får också ofta väldigt ont i huvudet när jag spänner den. Tydligen ska botox kunna lindra!? Klart det finns både positivt och negativt att säga om botox men man kan ju prova. Har någon av er erfarenhet av botox? Berätta allt 🙂

Kram / Madeleine

 1. Ibland är det härligt att äta ute, som du säger, slippa laga mat. Jag kommer aldrig ifrån känns det som. Prioriterar typ inte det. Att äta med barnen ute är heller inget hit här för dom äter så snabbt sen vill dom röja runt :D.

  Jag känner en som gjort i pannan. Han är supernöjd och ser lite ”fräschare ” ut i ansiktet 🙂

  1. megan skriver:

   Fast näe, man ser inte ”fräschare” ut med en slät panna. Lovar.

 2. Sara skriver:

  Nej inte du också. Om botox hjälper mot huvudvärk… kanske värt att testa. Men börja att irritera dig för en liten rynka redan nu så tycker jag det är förfärligt. Du har fött många barn och är ju ingen tonåring precis. Du är vacker som du är !!
  Dom som börjat med botox i din ålder brukar inte kunna sluta sen. När dom börjar närmar sig 50 så ser dom ut som om dom har plastansikte. Finns flera bloggare ( vill inte namnge nån )som jag skulle kunna hänvisa till.
  Förbli naturlig och låt naturen ha sin gång, vackra du !!!

 3. Sofia skriver:

  Jag vet flera som fått hjälp med sin huvudvärk och även svettningar med botox. Så det fyller en visst en annan funktion än i enbart skönhetssyfte. Dock på väldigt många möss bekostnad.

 4. Min jobbarkompis har blivit av med sin migrän tack vare botox. Hon hade också en bekymmersrynka men blev av med migränen på köoet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..