ANNONS

Min första behandling och berätta allt för mig om botox!

/

Det blev en lunch ute för mig och EmmyLou idag. Vi bestämde träff med Micke på en lokal resturang som heter Lyckan. Alltid bra mat där. Ibland så tycker jag man är värd att käka ute, dessutom så är det skönt att slippa laga mat då och då.

lunch2
lunch3
lunch4
lunch5
lunch7

Idag påbörjade jag min första behandling i håret med Revlon Nutri color cream 1002, samma som jag gjorde förra gången när jag blev gul. Ser skillnad efter första behandling, hurra! Apropå behandlingar, jag ska prova på botox för första gången. Jag har en bekymmersrynka som stör mig. Jag får också ofta väldigt ont i huvudet när jag spänner den.

Tydligen ska botox kunna lindra!? Klart det finns både positivt och negativt att säga om botox men man kan ju prova. Har någon av er erfarenhet av botox? Berätta allt 🙂

Kram / Madeleine

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00