ANNONS

Svärmorsdrömmen!

/

Han pratar om att se världen, bli en tuff snubbe och fånga dagen. Delta i Paradise Hotel, göra något crazy och vara sig själv! Fast vet ni, min lilla kille som numera blivit en man är inte alls sådär som man kan uppfatta av beskrivningen ovan.

Han är en ganska lugn kille, kan numera uppskatta alla sina syskon och gillar att kramas. En charmör som gillar att överaska den han gillar.

Jag behöver nog inte förklarar känslan, bilderna talar för själva. Han planerade att uppvakta Angelica på alla hjärtans dag men kunde inte hålla sig. 

love1

love2

love3

love4

Vad fin han är! Såå. Himla. Gulligt.

Angelica blev rörd, vem skulle inte ha blivit det liksom? Victor är svärmorsdrömmen ♥

Han såg postern jag hade köpt till Alla Hjärtans dag och ville ge en egen. Ni hittar dom HÄR från 119kr/st 🙂 Jag har designat en egen poster, det kan ni också göra på hemsidan jag länkat till ovan. Med egna speciella ord, minnen, datum och sådant som betyder något. En fin och alltid väldigt uppskattad present! 

Kram / Madeleine

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00