ANNONS

En kopp kärlek!

/
kittens20
kittens21

Ledsen för alla kattbilder som jag bombarderar er med. Men de är så fruktansvärt söta så jag måste. Vi bestämde igår att den här lilla damen ovan stannar kvar hos oss. Barnen vet inte om det ännu men jag vet att dom kommer bli överlyckliga.EmmyLou har inte blivit bättre, tvärtom hon är sämre.

Idag ska vi träffa läkaren kl 13 och förhoppningsvis så får vi en dunderkur så hon blir frisk fort. Det känns inte som om det är virus, utan något som måste behandlas. Mitt lilla hjärta ♥

Nu ska vi göra iordning oss, tittar in lite senare!

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00