Prova Nextory kostnadsfritt!

Hej fina, hur har ni det? Här är det fortfarande sjukstuga. Jag känner mig inte bra själv, och på det en känsla av att vara bakfull pga alldeles för lite sömn. Igår var jag hos läkaren med EmmyLou efter fem dagar med en temp på över 40. De kunde konstatera att hon fått influensan, men de ville ta lite extra prover för att utesluta så hon inte fått lunginflammation. Något förhöjt värde men helt okej så vi blev hemskickade med order om att äta mycket glass och mellan varven ta lite bricanyl. Envist.

EmmyLou har precis somnat och jag har hunnit med att jobba lite på förmiddagen, men nu ska jag logga in på Nextory och koppla av med en ljudbok.

next1

next2

Jag ska lyssna på boken Det är bara lite cancer – Klas Ingesson,Henrik Ekblom Ystén. Klabbe är gammal fotbollskompis till min bror och cancern är min värsta ovän. Den här boken är en självbiografi och ett testamente. Har tänkt så många gånger att köpa boken och nu blev ett perfekt tillfälle att lyssna på den istället.

Nextory har tusentals titlar, både e-böcker och ljudböcker, lyssna/läsa offline när man t.ex reser.

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden ILMRUD står med som kampanjkod.

Ni får gärna tipsa mig om bra ljudböcker sen, boktips uppskattas alltid!

Kram / Madeleine

  1. Moa skriver:

    Det är så himla praktiskt att kunna lyssna på ljudböcker! Har själv storytel.
    Två böcker jag tyckte var så himla bra var champagne flickan med Caroline l Jensen
    Och Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf

  2. En nästan vanlig man av Buthler och Örlund
    Psykologisk thriller ett måste

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..