Fredagsfeeling på golvet!

Idag har vi bara legat på golvet och myst. Kattungarna har börjat utforska sin omgivning till allas stora förtjusning. Emmy ligger bredvid och säger baby baby baby. Devil blev såklart svartsjuk, han blir alltid svartis om man gosar med någon annan än honom så snart kom han också och lade sig bredvid.

Här kommer en bildbomb på mina sötnosar ♥

kittens50

kittens49
kittens48
kittens47
kittens46
kittens45
kittens44
kittens43
kittens42

kittens51

kittens54
kittens53

kittens52

Asså matte dom är fett läskiga när dom måste klättra på mig hela tiden… 

Pappa Micke sa hejdå till barnen imorse, han sitter på ett plan till Amsterdam snart. Han ska spendera hela helgen där tillsammans med jobbet. Hörde något om att de skulle gå någon enkel bartenderkurs och lära sig blanda några drinkar. Roligt för honom att komma iväg! Jag ska faktiskt också åka till Amsterdam, men på våren och då sägs det ju att det ska vara riktigt fint där. Jag har en del marknadsföringsuppdrag i Holland och har därför blivit ditbjuden.

Nu ska vi förbereda middag, barnen fick bestämma och då blev det passande nog tacos. Inte min favorit kanske men vad gör man inte för husfridens skull.

Kram / Madeleine

 1. eva skriver:

  Hej helt underbara bilder på kattungar, hund o sött litet barn.. 🙂 Härligt med den stunden när alla möts.. Tiden stannar upp o allt är magiskt.. Underbara blommor oxå.. håller med om att man vill fylla sitt hem med dessa ljuvliga färger.. kramiz Eva

 2. Johanna skriver:

  Vilka underbart fina bilder ♡ blir varm i hela hjärtat, så mycket kärlek i bilderna!

 3. Mimmi skriver:

  Vilka underbara bilder!!! <3

 4. Så fina bilder på Devil och dom små, han verkar bara ligga och kolla in läget på dom små sötisarna.

 5. Irene skriver:

  Å sötdöden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..