Skulle vilja ge er alla…

Hoppas ni har haft en mysig alla hjärtansdag. Själv har vi haft en rolig dag med lek och bus då vi har haft besök av min vännina Petra och hennes fina barn Charlie och Wilmer. Vi åt en köttbullelunch ihop och lekte med bilar, vips så hade det gått sådär fyra timmar. Det går fort när man har roligt!

Jag ska göra ett längre inlägg imorgon bitti, men nu ska jag faktiskt bara mysa ner mig i soffan och inte göra någonting. Jag har uppdaterat dåligt i helgen, tyvärr har det inte funnits tid för det. Jag har fokuserat på barnen och Micke har varit i Amsterdam. Men lovar tar igen det imorgon!  Men innan jag säger hej så måste visa mina rosor som jag har köpt och vill ha i varenda rum för jag tycker dom är så vackra. Härliga mjuka pastellfärger, visst blir man glad!?

februari1

februari2

februari3

Skulle vilja ge er alla varsin bukett idag ♥

Kram / M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..