ANNONS

”Noname” har träffat lillhusse!

/

Så har vi hittat ett kärleksfullt hem till vår minste lille kille i familjen. Barnen kallar honom för Yoda och det är vad han kommer få heta i stamtavlan tror vi. Annars kallar jag honom för noname. Föddes sist av alla kattungar, var minst av alla kattungar men är även den tuffaste av alla kattungar och har en framåt och busig personlighet. Han vill gärna upptäcka hela tiden och rymmer mellan varven från sina syskon och mamma.

Här träffar han lillhusse Charlie Kid för första gången ♥

februari15

De fatta tycke för varandra direkt även om Charlie Kid var lite skeptisk haha. Lille Yoda ville leka och sprang efter. Och då försökte lillhusse gömma sig under bordet, kanske inte det bästa stället att undkomma alla lekfulla kattungar.

februari11

EmmyLou ville visa sina babys som hon säger. Sen snodde hon alla bilar för Charlie Kid som protesterade högljutt 🙂

februari16

februari18

När EmmyLou sen insåg att Charlie Kid hade en lillebror så tappade hon intresset och sprang överlycklig dit istället och sa baby!  Gav honom en fet blöt puss och ville klä av honom alla kläder precis som hon gör med alla sina dockor.

februari14

februari13

Det känns helt och hållet rätt att en av våra kattungar ska flytta hem till de här små grabbarna och deras mamma Petra som också är en nära vän till mig. Petra har varit med i ett av Familjen Annorlunda avsnitten, när vi åkte på Ladys Night. Dessutom så lånade vi hennes lägenhet varje helg i 10 veckor när vi spelade in vår andra säsong av Familjen Annorlunda.  och behövde någonstans att synka (intervjuas).

Det känns extra roligt att lille Yoda också kommer att få en fyrbent liten vän i sitt nya hem. Familjen har sedan tidigare en hund som heter Ella.

februari17

Visst är dom väl söta ihop ♥

februari12

Och gissa om jag är glad som kan följa den här lille killen när han växer upp!

Kram / M

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00