Då var den tillbaka!

Som om jag trodde att det var över. Vem lurar jag? Lilla Emmy är sjuk igen. Jag borde ju vetat bättre och anat att något var på gång eftersom hon var så himla ”klängig” igår. Inatt vaknade hon med ett ryck, som om hon blev jätterädd för någonting. Jag kramade om henne och kände att hon var kokhet, febern var tillbaka! Min stackars lilla älskling ♥ Och varför igen? Det är så orättvist! Hon har varit sjuk nästan hela februari.

Storasyster Tuva-Li ger Emmy lite extra kärlek…

vab1

vab2

Tuva klämde handen i bildörren igår. EmmyLou vet du jag mår också dåligt, eller jag mådde dåligt igår i alla fall. Då klämde jag handen och den kunde ju gått av så därför blev jag jätte ledsen. Man får vara ledsen och när man får plåster så blir det bättre. Vill du ha ett plåster?

vab3

vab4

Mitt hjärta smälter! De är så fina och omtänksamma.

Såhär såg mitt kontor ut idag. Soffa, datorn, kaffe ur favoritkoppen från bloomimgville och sjuka barn.

vab5

vab7

Lite fick jag gjort och framförallt så har jag idag bestämt något riktigt riktigt roligt som jag är så sjukt taggad inför! En dröm som går i uppfyllelse! Helt crazy och överväldigande. Så fort jag får så berättar jag, det jag kan säga en så länge är att jag ska göra det ihop med den HÄR tjejen. Ni kanske fattar då?  Och det rör ju er också faktiskt…om ni vill? 😀 😉

Kom på att jag missat att visa er mina underlägg till soffan. Många av er ropade högt när jag visade soffan utan dom, men nu har jag fått hem underlägg i mässing vilket är sååå mycket snyggare än de som är genomskinliga. Jag är såhär i efterhand också supernöjd med våran soffa från www.thesofastore.se vi valde helt rätt! Och sparade en massa tusenlappar än om vi hade köpt soffan någon annanstans. Kan varmt rekommendera er att titta efter soffa där!

vab9

vab8

soffan1

soffan5

Nu ska jag ringa jouren för femte gången(!) För att prata med sköterska vänligen dröj kvar (dröjer kvar!!!) tyvärr är det många som ringer till oss just nu var god att försök senare. Alltså jag undrar om de har något fel på sin linje? Precis likadant var det sist jag ringde. Jag ger dom en gång till, svarar dom inte då så åker jag upp jouren direkt. EmmyLou har ett öra som värker som bara den! Dumma baciller!

Ta hand om er.

Kram / M

 1. Cecilia skriver:

  Inte kul med sjuka barn!

  Superduperfint vardagsrum!

 2. Millie skriver:

  Det är väl så att det är väldigt många som är sjuka just nu och därför telefonkö, så de har nog inte fel på telefonen. Bara att hänga kvar…eller ring 1177? Här är barnens skolklass bara halv och även många som är sjuka och vabbar på jobbet. Också vabbat en hel vecka, här går influensa, löss, ögonfluss och magsjuka. Usch!

 3. nettan skriver:

  Vet att det är jobbigt att ha ont i öronen men du kanske kan ge henne alvedon mot smärtan. Barn över 1år behöver inget penicillin om det bara är ena örat, men du kan ge näsdroppar (ev avsvällande) och höja upp under huvudet. Brukar lugna sig efter 2 dagar.

 4. Lotte skriver:

  Olala vilka snygga fötter till soffan 😀
  Stackars lilla EmmyLou, vi vabba de hela förra veckan för feber men sen såg vi att 3 tänder hade kommit upp 🙂
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 5. Jenny skriver:

  Hon bygger ju upp ett immunförsvar, är ju inte konstigt! Men jobbigt så klart för,er alla.. En fråga.. Vart har du köpt kaffekopparna m blå mönster?? Så fina o det lilla vita bordet du har?? Krya på kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..