Smsterror, pulsmätare och träningsintensitet!

Vilken lång dag! Känns som världens längst faktiskt. Engla-Freja hade en kompis sov över här och hon kunde inte sova och hade nog lite hemlängtan. Jag var uppe med dom till 02.30 och straxt efter att dom äntligen somnar så vaknade EmmyLou. Det är då man  typ tjuter. Därav känns dagen så lång, jag har fått alldeles för lite sömn.

Tur det finns kaffe säger jag  

kärlek9

TilL er som undrat vart koppen kommer ifrån så kommer den från Ikea.

Dagen idag har annars handlat om planering. Kommande kost under nästa vecka och planerade intervall pass. Jag och My kommer stötta varandra. Madde kan vi inte peppa varandra med sms så fort vi är på väg att ”trilla dit”? Om jag är på väg att synda så messar jag och då uppmuntrar vi till andra bättre alternativ!?  Fatta våran smsterror hahaha! Skämt å sido. Men faktum är att det är enklare om man kan hjälpa varandra. My och jag känner varandra från förr, på den tiden när vi hängde i olika ”tuffa” gäng. Det var Buffalopjuck, bomberjacka och mycket attityd. Uschaan sådant. Idag känns det roligt att ha tagit upp vänskapen i vuxen ålder, och kunna skratta åt våra unga år. Vi har också hamnat i samma bransch och har jobbat med samma tv-folk Vilket är skitkul! Och förutom vårt förflutna och tv-produktioner så har vi även träningen gemensamt. Och det faktum att vi båda gjort våra resor fast på olika sätt.

My har inte sprungit så mycket och har inte löptränat på samma sätt som jag gjort tidigare och att hon fastnat för det här tycker jag är superroligt. Vi kompleterar varandra bra och tillsammans kommer vi fixa tjejmilen i New York 2016 galant!

image

Gå in och läs Mys blogg HÄR!

Jag kommer åka upp till My i Stockholm och träna ihop med henne. Flyg från Linköping går snabbt och då kan man effektivt utnyttja tiden på bästa sätt eftersom vi bor en bit ifrån varandra. Då My har vägarna förbi Norrköping när hon åker till sin butik på Öland så kommer vi boka in en del pass även där. Vi kommer också använda oss av olika produkter, det första vi ska uppdatera oss med är en pulsklocka. Och nu kan man tycka att det är onödigt att lägga ner pengar på sådant för det är inte det träningen handlar om. Men faktum är att det blir så mycket roligare att följa sin kapacitet och även se sin träningsintensitet Och utveckling. Och för er som är intresserade så kommer vi dela med oss av recensioner och tips.

Jag hoppas många av er följer med till New York och gör denna resa tillsammans med oss och Spring Time! Ni hittar mera info om resan HÄR! Och just nu så får ni rabatt med koden MARTENS! Heja heja

Imorgon är det födelsedagskalas för våran ena tvilling Charlie. Colin får snällt vänta till på måndag!

Kram / M

 

 

 

 

 1. Vad kul att få följa er resa, ni verkar vara två härliga tjejer fulla av energi! Ni kommer att fixa det här bra. Lycka till med allt och kör smsterror så ni välter omkull operatören. 😉

 2. Vilken resa!! Och vilket mål att satsa på!! Jag förstår om du känner dig peppad. Jag önskar dig så klart massor av lycka till! Det här kommer du så klart att fixa!

  Det är en väldigt fin bild på dig! När det är bilder på dig, är det någon i familjen som tar då eller är det någon kompis eller har du stativ? Lite nyfiken bara 🙂

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. Catrin skriver:

  Tack så mycket för att du delar med dej av allt. Vilken fin färg du har på håret hur färgar man det så ser så sliten ut av allt och behöver pigga upp mej/ Catrine

 4. Jenny skriver:

  Jag misstänkte Ikea, så var där i går o köpte 12 st!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..