Hyfs försvann med den nya generationen!

Febrigt idag också. EmmyLou blir aldrig av med febern känns det som, ja nu är vi trötta på det. Hur länge kan ett barn ha feber? Hon har mest hängt på mig hela dagen, så fort jag lämnar hennes sida så gråter hon.

Sjäv har jag idag hunnit med två pass träning när Emmy har sovit. Misstänker att träningsvärken från helvetet kommer hälsa på imorgon. Älskart! Men jag har också fått en hel del troll här på blogg igen upptäckte jag idag. Alltså varför? Jag kommer inte släppa fram dom, så dom är helt onödiga. Lägg energin på andra bra saker istället för att sprida elakheter! Vad har hänt med den nya generationen egentligen? Det känns som hyfs försvann ihop med att den kom.

Jag berättar mera imorgon.

Charlie och Colin hälsar och tackar för alla gratulationer ❤️ Nu är tvillingpojkarna firade! Och den nya ”nerf” leksakerna går varma.

vrum3

Sov gott  / M

  1. Åh, vad tråkigt med dessa nättroll. Jag fattar inte vart samhället är på väg. Hur kan det vara okej att skriva något som man inte skulle våga säga till personen?

    Jag tycker att din blogg är så bra och underhållande att läsa. Det är roligt med alla barn och djur bilder och alla andra fina bilder med för den delen.

    Lycka till med träningen och maten.

  2. Vad tråkigt att du får uppleva så mycket skit nu igen. Det bästa man kan göra är som du gör, inte släppa fram de, de ska inte få synas eller höras. Ser vi de inte så finns de inte, typ så, haha. Inte värt en sek på din blogg.

    Men du, tränade du två gånger igår? Shit alltså vad grymt bra jobbat och flitigt. Önskar jag hade den energin och disciplinen! Kör på bara, hur mår du idag? träningsvärk eller slapp du? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..