ANNONS

Det sägs…

/

Att om man föder ett barn så är det som att springa ett maraton. Det måste ju betyda att jag har sprungit nio maraton. När man säger så, ja då låter det galet! Men okej tjejmilen känns då helt plötsligt som en liten liten parantes i det stora hela. Jag kommer fixa det!

”Vilodag” idag. Ja eller lite styrketräning  blev det. EmmyLou hejar på och då går det alltid lite bättre.

image

Annars har dagen bestått av städning. Kattungarna springer med oss överallt nu och då tycker jag det är extra viktigt att hålla undan leksaker och grejer. Jag ska uppdatera er med lite nya bilder snart. De är verkligen så sjukt söta att man döör lite.

Nu ska jag passa på att ta igen lite sömn (kan man det?) Natten som var tog knäcken på mig Emmy vaknade och grät hela tiden. Stackars liten.

Sov gott ❤️ / M

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00