ANNONS

Fina tjejer och blommor!

/

Fasen vad tung träningen var idag. Trött och irriterad efter att blivit väckt inatt, inte klokt vilket folk det finns (vi behöver inte gå in på det närmare än så). Men jag fixade 2,5 kilometer och förvånande nog så gick intervallerna lite lättare idag trots trötthet. Det tyder på att träningen ger resultat. Med små steg så går det bättre och bättre. Inget ont i knät under dagens träningen heller.

Idag bad jag Micke köpa med sig en blomma hem till mig efter jobbet. En vacker rosenskärm. Visst är de väl fina? Engla-Freja älskar blommor och ville såklart att den skulle stå i hennes rum.

blomma2

blomma1

blomma3

blomma4

Jag hoppas verkligen jag kan hålla den levandes nu hahaha! Jag ska ringa till My snart och fråga hur jag ska göra för att sköta om den. Jag älskar att en av mina närmsta vänner faktiskt är florist. Ett yrke jag alltid drömt om, det var florist eller kriminalare som gällde. Det blev inget av det. Apropå My, spana in hennes blogg för att få lite trendspaning och inspo. Jag avundas henne att få testa alla nya schyssta träningskläder, det är ju hur kul som helst! Ni hittar Mys blogg HÄR!

myträna1

My har varit sjuk jättelänge nu, jäkla influensan! Hoppas hon piggar på sig snabbt så vi kan börja träna ihop snart. Mycket planering inför New York tjejmilen 2016, ja vi båda är rätt otränade och behöver disciplin och pepp för att klara det så bra som möjligt. Med vilja och karaktär så ska det nog gå bra. Och framförallt så får man inte glömma bort att ha roligt på vägen. Det skulle vara sååå roligt om ni också ville följa med? Vi kan peppa varandra, kan jag kan du och vem som helst! Läs mera om New York HÄR! 

Nu ska jag ringa till My en snabbis och sen så blir det mellofest här hemma. Hoppas ni får en härlig kväll!

Kram / Madeleine

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00