Onda öron och uppmuntrande vänner ♥

Har varit lite ur gängorna, det blev visst lite värre innan det kommer bli bra. Inte ens Villfarelser kunde muntra upp stämningen. Wille har varit krasslig hela veckan, hans medicin är snart slut så imorgon tycker jag han borde blivit bättre. Sedan tre dagar tillbaka så har även Emmy blivit dålig. Hela natten grät hon och hade feber, och idag så har hon skrikit och klagat på aj aj i örat. Jag ringde jouren och fick en tid, jag är ganska övertygad om att hon har fått en öroninflammation.

Lite bitter över att jag inte fick till träningen igår heller, saker kom emellan. Onödiga saker, nej jag är inte bitter inte alls. Om barnen somnar snart så ska jag ta tag i det efter att Emmy varit på jouren. Jag har inte tid att prioritera bort träningen just nu. Kondition är färskvara, även om grundfysiken finns där, och den finns inte heller just nu känns det som.

bulle3

Inte bara jag som är nere just nu, det verkar vara en återkommande trend hos många i familjen Ilmrud. Charlie och jag har haft våra duster nu varje kväll. Han kan verkligen inte förstå att han måste gå och lägga sig när solen är uppe.  Det är orättvist mamma! Han skriker så hela grannskapet hör honom. Man skulle kunna tro att jag slår ungen så pass låter han! En rejäl pipa har han den lilla skruttungen! Men de här diskussionerna blir det varje vår och sommar med några av barnen. Och jag minns själv hur konstigt man tyckte det var. Humöret på topp!

Nu ska jag öppna paket som har kommit på posten idag! Wiiiii har jag någonsin sagt att jag omges av otroligt fina vänner som är bäst på att muntra upp mig ♥

paket1

Vad rädda om varandra, vi hörs sen!

Kram / M

 1. När träningen börjar bli en stressfaktor i sig, för att man inte hinner med den på ett tag, då har den förlorat sitt syfte tycker jag. Träning ska vara en källa till välmående inte en stressfaktor. Acceptera att det är svårt att få till den i vissa perioder.

 2. Superga skorna kommer du att ha användning av i NY =)
  Tycker att man skall besöka biblioteket i NY (min dotter förknippar det mer med platsen där Carrie och Mr Big skulle gifta sig i =) men jag har en förkärlek för ”gamla” bibliotek där folk sitter och tänker, läser i tystnad …
  Och så fick jag inte med mig Nicole till stationen som jag så gärna ville se … En klassisk scen i filmen ”De Omutbara” utspelar sig där och även stationer har jag en förkärlek till. Människor som kommer och går, som glädjs av möten och som sörjer när de skall lämna varandra … Känslor <3
  Njut av staden <3

 3. har själv haft 3 öronbarn så vet hur de är inte kul alls men efter några år fick jag ett tips som nästan tog bort allt vad öroninflammation hette

  ta en gul lök hacka den fint och gör ett knyte av tex gasbinda, läg barnet på det öra som inte värker tex soffan framför en film (brukar kunna få dom att ligga still ett tag iaf) lägg knytet på örat, absolut inte stoppa in nått i örat utan bara låt ligga ovanpå när de var svårt så brukade jag knyta fast med en scarf el nått om dom ville vara uppe. detta ska man givetvis göra så fort som möjligt men det tar verkligen bort det onda och det var inte många gånger dom fick fullt utvecklad inflamation efter jag började med detta. ett tips som är värt att prova.

  lycka till i NY och vacumpåsar köper du lite varstans numer har flera kanon att tex sätta kuddar å täcken som ej används i och som gör att det inte tar sån plats.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..