Far och son ♥

Ikväll har jag och de små tjejerna varit och hälsa på hos mormor och morfar. Vi hade med oss Trasan som skulle få hälsa på sin son Morris för första gången sedan han flyttat. En av kattungarna flyttade hem till mamma vilket jag är väldigt glad över, då kan vi pussa och krama på honom när vi vill. Barnen tycker förstås också att det är roligt att mormor har en katt. Första mötet blev lite avvaktande, Morris lade sig på ryggen och fräste lite. Men samtidigt så blev han väldigt nyfiken och ville leka. Trasan är ju verkligen världens snällaste katt, mer åt det fåniga hållet hahaha.

mormor4

mormor1

Bollen var intressant en liten stund sen ville Trasan gå på upptäcksfärd, det fanns ju en massa nytt att upptäcka!

mormor6

mormor5

Med Morris hack i häl så försökte Trasan söka skydd hos mormor och morfar. Påfrestande liten kattunge den där Morris hahaha! Sådana är dom barnen. (Jag tafsar just nu med mitt stora barn, undrar just när han tänkt att flytta hemifrån :-))

mormor12

mormor11

mormor10

Ragdoll är verkligen en fantastisk katt, mer som en hund. Lugna, harmoniska, avslappnade, trygga och gosiga! Vackra att titta på är dom också. En riktigt familjekatt, passar bra hos barnfamiljer. Våran Trasan går dessutom i koppel 🙂

Efter att djuren fått all uppmärksamhet så tyckte Tuva-Li att morfar skulle busa med henne. Hon är verkligen morfars tjej. Sedan berättade hon för mormor vad hon önskade sig i födelsedagspresent och att hon varit hos tandläkaren igår. Inga dumma tandtroll hade flyttat in i munnen som tur va.

mormor8

mormor7

mormor9

Jag gick en promenad tidigare idag, behinnorna gör fortfarande ont. Men efter sådär 3 kilometer så kändes det bättre. Hädanefter så ska jag köra liniment innan jag tränar. Hjälper kanske någon?

Ikväll blir det en tidig kväll, känner mig helt slut i kroppen.

  1. testa o köp linnex o stryk på innan du ska träna.
    fick det tipset av min massör när jag hade problem med benhinnorna och det hjälpte mig. har även kört det efter träningen också ibland.

    lycka till på tjejmilen I new York 🙂

  2. Rekommenderar Zon-creme. Det enda som hjälpte när jag fick problem med benhinnorna efter för många varv i löpspåret för några år sedan. Kunde knappt gå men dagen efter jag smort in mig sprang jag igen! 🙂

  3. Jag behandlar mina onda benhinnor med ett liniment från forever living. Det heter heat lotion och borrar sig djupt in i muskler och leder. Kombinerar den med deras ännu mer djupgående salva som heter msm. Funkar toppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..