Sjungom studentens lyckliga dag! Och en dag att hylla de älskade kvinnorna i våra liv ♥

Känner ni någon som kommer ta studenten snart? Då har jag ett superbra tips på gåva. Ett minne för livet som man kan ha inramat från den stora dagen. Victor kommer ta studenten nästa år och jag får tårar i ögonen bara av att tänka tanken. Är det något som får mig knäsvag och väldigt känslomässigt påverkad så är det när det handlar om barnen. Alla har sin historia och för Victor så har det alltid varit lite kämpigt med just skolan, inte för att han har haft det tufft med inlärning eller att han inte förstår. Det har varit andra faktorer som gjort det jobbigt. Allt vände för Victor någon gång i högstadiet, även om han har en släng av skoltrötthet. Idag har han en plan, en tanke om att fortsätta plugga, söka till universitet efter gymnasiet. Bara det är stort för mig och gör mig stolt! Studenten kommer bli stort och drömmar i framtiden kan bli sanna om man jobbar hårt och är målmedveten.

Det här är mitt tips, en fin poster med ord från hjärtat! Och en fantastiskt billig och minnesvärd gåva. Ni hittar postern HÄR! Många har frågat om mina mässingramar om man vill slippa att leta efter passande ram så hittar ni även dom HÄR! Smidigt ♥

student1

student2

Tycker man om det jag skapar så kan man också passa på att ge ett signerat exemplar av artbyem det hittar ni HÄR! 

artbyemposter7

fotovägg

Jag vill också passa på att påminna om att det snart är morsdag! Jag tycker alltid man ska komma ihåg att uppvakta varandra och just dessa dagar påminner om det. Jag skulle bli jätteglad över att få den här tavlan och jag vet att mormor eller farmor skulle bli precis lika glada  ♥ Ni hittar dom HÄR! Just nu får ni 15% rabatt på posters fram till tisdag 24/5 kl. 23.59 om ni uppger MOR! 

mor2

mor1

Nu fick ni alla mina favorittips till stora högtider!

Kram / Madeleine

  1. Fina tavlor 😀 Imorse när jag lämnade barnen vid bussen (pappavecka börjar) så sa jag ”på söndag är det morsdag, *host host* ni får gärna ringa” haha. Få se om de kommer ihåg 😉
    Jag ska påminna min lilla hönan med att hon kan ju rita en fin teckning. Undra om hon gör det, hon är ju 2 månader yngre än Emmy 😉
    http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..