ANNONS

Känner mig lättad. Prata med någon. Längtar tillbaka.

/

Vilken dag! Allt jag skulle hunnit med har inte blivit gjort, barnen har varit extrema och jag har haft en deppdag. Dagar som dessa vill man ju bara hoppa över. Det enda positiva idag skulle väl vara att kylen är påfylld och städad. Den känslan är ju fantastisk. Tvätta och städa ur kylen kan nämligen vara bland de tråkigaste sakerna jag vet. Just nu har jag inte heller någon större motivation när det gäller att laga mat, så det blev en enkel utväg – färdigmat! Ibland älskar jag att det finns alternativ.

Jag har bestämt mig för att jag ska gå och prata med någon, ni vet få hjälp med att lägga livspusslet. Få andra tankesätt, se andra vinklar och få verktyg för hur jag ska bearbeta vissa saker. Hur mycket jag än analyserar mig själv och mina tankar så reder jag liksom inte ut dom. Jag hatar att inte ha kontroll, att inte veta saker. Det gör mig väldigt osäker och skör. Men även den tuffaste kan bli sårbar, det är tungt men ändå så naturligt. Sjukt hur påverkad man blir fysiskt av det psykiska. Så fort skolan har dragit igång så ska jag börja röra på mig igen. Det mår man alltid bra av 🙂

Längtar tillbaka till New York! Jag har bestämt mig för att åka dit nästa år igen, och då i en ännu bättre form. Jag brukar titta igenom alla bilder och då blir jag påmind om stämningen och upplevelsen. Helt galet! Nästa års tjejmil i New York kommer dock se lite annorlunda ut, kommer berätta varför lite längre fram! Men detta är en resa jag varmt kan rekommendera. Vilket gäng vi var!

milen145

morgonjogg3

milen77

morgonjogg15

milen87

milen94

milen80

morgonjogg23

bootcamp7

milen140

bootcamp6

Tror inte jag har visat klockan jag köpte till Oliver i NYC. Jag hittade ju massor med klockor, och om man jämför priset med vad det kostar i Sverige så var det ju barnsligt billigt. Jag ser direkt om Oliver gillar något eller inte så därför var det inte supersvårt att välja klocka. Men vi hade kontakt hela tiden och jag skickade bilder och Oliver svarade jag eller nej, hahaha tänk om man kunde vara så bortskämd?! 😉

oliver3

oliver1

oliver2

oliver4

Min fina Oliver ♥

På måndag ska jag börja skola in tvillingarna på en ny skola. Ja jag har bytt skola så Charlie och Colin får gå ihop med sina syskon. Logistiken kommer att bli aningens smidigare också. Jag är så himla tacksam för detta kan jag säga av olika anledningar! Jag känner mig som en taxi på dagarna ändå när alla barn ska hämtas på olika tider osv, men att slippa att åka till ännu en skola underlättar enormt mycket för mig på eftermiddagarna. Känner mig lättad!

Kram / Madeleine

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00