Morgonbråk och superrea!

Ni vet uttrycket man väljer sina kamper, idag valde jag att förlora en kamp. Min envisa lilla fröken här hemma ville ha glass till frukost och som förälder så föredrar man ju att barnen äter en bättre frukost innan glass. Om barnen inte är sjuka då vill säga för kan jag väl tycka att undantag kan göras. Neeeej Emmy vill ha glass!!! Det blev ett herrans liv, sura miner och höga skrik. Till slut så gick hon med på att äta en knäckemacka, men det var svårtuggat idag. Jisses så arg hon var. Engla-Freja frågade EmmyLou och hon hade vaknat på fel sida vad har du drömt om inatt egentligen? Hon fick ett högt och tydligt svar GLASS! Hahaha 🙂

emmys2

emmys1

emmys3

Are you talking to me?

emmys4

emmys6

emmys5

Otroligt vilka uttryck de här små barnen kan ha, till slut blev det glada miner i alla fall, hon lyckades få sin vilja igenom. Lyckan var total!

Det har varit dåligt väder hela morgonen och förmiddagen med åska och regn. Då passade jag på att skolshoppa lite tillsammans med Wille. Just nu i samarbete med KidsBrandStore så kan jag tipsa om deras slutspurt på sommarrean. Just är det 50% på allt i butiken MEN dessutom så får ni just nu →15%← extra på all rea de sista fyra dagarna på sommarrean om ni uppger koden: summersale15 i kassan! Det är en grym deal på alla fina märkeskläder! Erbjudandet gäller to.m söndag 14/8.

kidstisha1

Den här Ralph Lauren tishan kostar 223kr på rean och med 15% extra rabatt så kostar den 190kr

De har verkligen superfina kläder till riktigt bra priser, så skynda att fynda! Ni kommer till sidan genom att klicka →HÄR← eller genom att klicka direkt på bilden nedan!

kbs1

NU har det spruckit upp och solen har kikat fram, jag tänkte ta en rask promenad med barnen nu och passa på att få lite motion och energi. Hur ser eran dag ut? ♥

Kram / Madeleine

 1. Lena skriver:

  Jag skulle iaf gjort detsamma vad sitt spelar en glass flr roll

 2. Camilla skriver:

  Haha, hon liknar ”Grumpy cat” ❤️

 3. M skriver:

  Jag finner inget ”roligt” i att smälta inför den sura minen, Hon vet redan hur hon ska bära sig åt för att få det som hon vill. Hur ska det bli senare i livet om hon tror det är bara att pluta med munnen för att få som hon vill

  1. sandra skriver:

   Du har inga egna barn va?

   1. M skriver:

    Om det är mig du frågar då har jag både barn och barnbarn
    Å jag står för det jag skriver. Däremot har JAG inte sagt hon är bortskämd. Men oavsett hur gulligt de än ger sig till att pluta med munnen så blir det ingen glass

  1. Minni skriver:

   Nej där håller jag med dig.
   Att belöna en unge med en glass för att hon är sur och skriker, nej aldrig i livet.
   Och jo jag har barn, flera stycken.
   Det handlar inte om att ”välja sina fajter” det är att inte bry sig, enligt mig.

 4. Igenkänning. Glassfighten hade vi igår. Och i förrgår och nästan alla dagar i sommar. Många gånger förlorade jag. Och igår blev det glass innan maten igår. Morr. 🙂

  1. Dessa glassfajter 😀 Jag tänkte på det häromdagen, undra hur många glassar och glasspaket man köpt på hela denna sommar?

 5. Jenny skriver:

  Åh vilka härliga bilder på en härlig tjej! Helt rätt att välja sina fighter!

  1. Ibland får man ge med sig helt enkelt hahaha 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..