ANNONS

Inspirerat och latmiddagar!

/

Jag tog en liten paus från bloggen i helgen. Jag kände att det var behövligt. En del verkar tror efter mitt senaste inlägg att jag bara hittat på allt om alla dessa elaka kommentarer. För att få uppmärksamhet!? Och för att boosta mitt ego!? Nej så är det inte alls! Att man ens kan påstå något sådant!? Det är verkligen bara elakt, kanske samma människor som skriver dessa kommentarer!? Någon drog paralleller med mig och något som Annica Englund uttala sig om.

”Har aldrig läst en kommentar här om att du är tjock?
Däremot har storbloggaren Annica Englund berättat att bloggare har ett schema som de flesta följer.
Med jämna mellanrum ska det komma ett inlägg som läsarna blir lite ”upprörda” över.
Det ger fler klick och därmed mer pengar.”

Nej jag planerar inte mina inlägg efter något schema för att få en mera trafikerad blogg. Och idag så jobbar jag inte efter några ”KLICK”. Har en fast månadslön precis som alla andra. Utöver det så kan man säga att man jobbar under provision  när man är storbloggare men klicken spelar ingen roll för min del. Nej jag har INTE valt att publicera tjock-kommentarerna! Dels för att dom är väldigt elaka men också för att andra kan ta åt sig. Det är idioter som dessa som bla formar kroppsidealet för våra unga flickor och pojkar. Någon blev arg för att jag besvarade en anonym kommentar med dennes riktiga namn, jag fattar inte? Alltså här sitter jag och är öppen, uttryck inte din åsikt då om du inte kan stå för den!? Sen är det väldigt intressant hur jag som bloggare  får skit för att jag faktiskt tar mig tid att besvara ett påstående med samma ton, då blir det helt plötsligt väldigt fult och illa gjort av mig! Konstigt det där…

Jag står för vem jag är öppet och tydligt! Jag ogillar nättroll och jag är emot sjuka kroppsideal. Det var min poäng…

Jag vill också passa på att tacka ALLA som peppat och inspirerat med fina kommentarer ♥ Det värmer! Och ni bidrar med att ändra synen på våra kroppar. Alla människor är bra oavsett kroppsform!

tidning1

tidning2

Just nu kan man läsa lite om hur jag får ihop träningen och familjelivet i nya numret av ToppHälsa. Det är alltid bra att röra på sig och motion stärker både ens fysiska mående och psykiska.

Idag har vi haft ett fantastiskt väder här i Motala, solen har skämt bort oss med sin närvaro! Vi riktigt kramar ur det sista av sommarlovet nu. Och med det också så har det blivit latmiddagar 🙂 Så bekvämt att slippa stå vid spisen. Jag älskar grönsaker och mina barn också vilket jag är väldigt tacksam för så då passar det med en enkel pastasallad eller kycklingsallad!

tidning3

tidning4

Nu ska vi iväg en sväng, jag ska fotografera en snygg kille, det ni! Men jag måste visa er något sen som jag är väldigt stolt över 😀 ♥ Ses!

Kram / M

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00