Inspirerat och latmiddagar!

Jag tog en liten paus från bloggen i helgen. Jag kände att det var behövligt. En del verkar tror efter mitt senaste inlägg att jag bara hittat på allt om alla dessa elaka kommentarer. För att få uppmärksamhet!? Och för att boosta mitt ego!? Nej så är det inte alls! Att man ens kan påstå något sådant!? Det är verkligen bara elakt, kanske samma människor som skriver dessa kommentarer!? Någon drog paralleller med mig och något som Annica Englund uttala sig om.

”Har aldrig läst en kommentar här om att du är tjock?
Däremot har storbloggaren Annica Englund berättat att bloggare har ett schema som de flesta följer.
Med jämna mellanrum ska det komma ett inlägg som läsarna blir lite ”upprörda” över.
Det ger fler klick och därmed mer pengar.”

Nej jag planerar inte mina inlägg efter något schema för att få en mera trafikerad blogg. Och idag så jobbar jag inte efter några ”KLICK”. Har en fast månadslön precis som alla andra. Utöver det så kan man säga att man jobbar under provision  när man är storbloggare men klicken spelar ingen roll för min del. Nej jag har INTE valt att publicera tjock-kommentarerna! Dels för att dom är väldigt elaka men också för att andra kan ta åt sig. Det är idioter som dessa som bla formar kroppsidealet för våra unga flickor och pojkar. Någon blev arg för att jag besvarade en anonym kommentar med dennes riktiga namn, jag fattar inte? Alltså här sitter jag och är öppen, uttryck inte din åsikt då om du inte kan stå för den!? Sen är det väldigt intressant hur jag som bloggare  får skit för att jag faktiskt tar mig tid att besvara ett påstående med samma ton, då blir det helt plötsligt väldigt fult och illa gjort av mig! Konstigt det där…

Jag står för vem jag är öppet och tydligt! Jag ogillar nättroll och jag är emot sjuka kroppsideal. Det var min poäng…

Jag vill också passa på att tacka ALLA som peppat och inspirerat med fina kommentarer ♥ Det värmer! Och ni bidrar med att ändra synen på våra kroppar. Alla människor är bra oavsett kroppsform!

tidning1

tidning2

Just nu kan man läsa lite om hur jag får ihop träningen och familjelivet i nya numret av ToppHälsa. Det är alltid bra att röra på sig och motion stärker både ens fysiska mående och psykiska.

Idag har vi haft ett fantastiskt väder här i Motala, solen har skämt bort oss med sin närvaro! Vi riktigt kramar ur det sista av sommarlovet nu. Och med det också så har det blivit latmiddagar 🙂 Så bekvämt att slippa stå vid spisen. Jag älskar grönsaker och mina barn också vilket jag är väldigt tacksam för så då passar det med en enkel pastasallad eller kycklingsallad!

tidning3

tidning4

Nu ska vi iväg en sväng, jag ska fotografera en snygg kille, det ni! Men jag måste visa er något sen som jag är väldigt stolt över 😀 ♥ Ses!

Kram / M

 

 1. Sofia skriver:

  Well, låtmiddag eller ej, sallad och kyckling är ju väldigt gott och hyfsat nyttigt 😉

  1. Sofia skriver:

   … eller ”latmiddag” som det också heter…

 2. Millie skriver:

  Sedan kan man ju inte vara 100% säker heller…om någon kke har två inneboende studenter som använder datorn, stora barn och deras kompisar et c. Frågan är väl VEM som skrivit, det behöver ju inte nödvändigtvis vara datorägaren! Därför är det lite osäkert att hänga ut någon, det KAN ju vara fel person. Att man använder ett nicknamn kan ju också vara för att inte vara googelbar för t ex arbetsgivare m fl. Eller om man har sitt riktiga namn men gömmer sig för någon kanske? Jag tycker nicknames är bra! Jag tycker inte att det är riktigt schysst att hänga ut namnet på någon som valt att vara dold. Rör det sig om brott, hot o s v är det en sak mellan den drabbade, polisen och förrövaren och det är ju jättebra att möjligheten finns att ta reda på vems dator åtminstone för att nysta vidare den vägen!

 3. Petra skriver:

  Hej 🙂
  Fina tavlor!
  En undran bara? Är det möjligt att vis IP-nr ta reda på namn M.m? Om, varför ”hänger” ni/du(bloggerskor) ut dom i era bloggar som inte kan uppföra sig?
  Det här med att allt ska tystas ner för att få något att försvinna (i detta fallet nättrollen) verkar ju inte fungera.
  Hade dessa människor som skriver all skit till dig/er sagt detta ansikte mot ansikte, skulle ni då vänt dom ryggen och gått där ifrån? För att tysta ner.
  Det kan ju inte heller handla om integritet för i samma stund man börjar ventilera sina åsikter på nätet så har man väll gett sig in i ”leken”.
  Fan, låt dom som inte kan uppföra sig få stå för det. Skiter någon på dig, skit tillbaka!
  Tycker det är toppen att du svarar tillbaka på idioternas mindre bemedladekommentarer!
  Jag följer inga bloggar slaviskt så det kan ju hända att jag har uppfattat det här fel med att det så ofta ska tigas ihjäl och inte hänga ut någon annan M.m.
  Hoppas att du förstår min undran? Bara ren nyfikenhet :-))
  Kram till dig :-))

  1. M skriver:

   Det är inte lagligt ta reda på namn genom IP nummer. Ska begäras ut hos polisen i så fall och även de kan ha problem med det. Om man på nåt sätt fått reda på vem som står bakom ett visst IP nummer och använder det så begår man en brottslig handling.

   1. Petra skriver:

    Åkaj, då förstår jag
    Lite synd kan jag tycka, just när det gäller nätmobbning, men det som så mycket annat skulle kanske missbrukas om man släppte sånt fritt.

 4. Mormor skriver:

  Oj vilka vackra tavlor. Så fina barn ni har,du är en toppenmamma klok o vacker det är en fröjd att läsa dina inslag. En undran svarar du inte på det man skriver. Kul om ni gjorde ett familjefoto. Kram till er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..