ANNONS

My love story ♥

/

Som jag skrev tidigare så skulle jag visa något som jag är väldigt stolt över. Det finns inget som jag är mera stolt över än barnen. Det absolut finaste i livet. Och nu har några av mina foton blivit förevigade i en ram. Jag har en liten plan om att göra min kärlekshistoria i form av bilder och foton som jag ska sätta upp på väggen. Det här är ett av dom som ska sitta på väggen.

mina1

lovestory10

lovestory11

My love story ska väggen heta. Det kommer bli så himla fint. Och det jag gillar är att man kan göra sina foton personliga för att få till det där lilla extra man vill ha. Jag har en bild i huvudet på hur jag vill att det ska se ut. Det kommer bli ett gäng foton, som ett släktträd fast på ett annat sätt liksom.  Annars är detta också ett perfekt geborttips, om någon fyller år, gifter sig, eller gör något annat som kräver en fin present 🙂

Ni hittar allt om dessa photoqutos →HÄR← Visst är dom väl sååå fina!!! Nu är jag bara ivrig och vill få hela väggen klar, helst igår.

Dessutom så vill jag dela med mig av thefashionroom.se´s EOS yra som råder nu. Man får just nu 15% rabatt på alla EOS fram till 20/8 klockan 23.59 om man uppger kod:EOS i kassan. Grymt eller hur!? Ni hittar direkt till EOS yran om ni klickar →HÄR←:-)

Visar mera bilder imorgon…

Kram / Madeleine

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00