My love story ♥

Som jag skrev tidigare så skulle jag visa något som jag är väldigt stolt över. Det finns inget som jag är mera stolt över än barnen. Det absolut finaste i livet. Och nu har några av mina foton blivit förevigade i en ram. Jag har en liten plan om att göra min kärlekshistoria i form av bilder och foton som jag ska sätta upp på väggen. Det här är ett av dom som ska sitta på väggen.

mina1

 

lovestory10

lovestory11

My love story ska väggen heta. Det kommer bli så himla fint. Och det jag gillar är att man kan göra sina foton personliga för att få till det där lilla extra man vill ha. Jag har en bild i huvudet på hur jag vill att det ska se ut. Det kommer bli ett gäng foton, som ett släktträd fast på ett annat sätt liksom.  Annars är detta också ett perfekt geborttips, om någon fyller år, gifter sig, eller gör något annat som kräver en fin present 🙂

Ni hittar allt om dessa photoqutos →HÄR← Visst är dom väl sååå fina!!! Nu är jag bara ivrig och vill få hela väggen klar, helst igår.

Dessutom så vill jag dela med mig av thefashionroom.se´s EOS yra som råder nu. Man får just nu 15% rabatt på alla EOS fram till 20/8 klockan 23.59 om man uppger kod:EOS i kassan. Grymt eller hur!? Ni hittar direkt till EOS yran om ni klickar →HÄR←:-)

Visar mera bilder imorgon…

Kram / Madeleine

 1. Sarah skriver:

  Den översta bilden är lätt den finaste du tagit (och visat upp).

 2. Men asså, så himla fint. Jag är så jäkla avis på kvinnor som du, allt du rör vid blir till guld. Jag vill också ha en love story men det skulle bara sluta med ännu ett halvfärdigt projekt. Oh well, alla har vi våra dåliga och bra sidor!

 3. Maria skriver:

  Beundrar din kreativitet, och att det blir så bra! Du måste visa upp väggen när den är klar!!
  (Vill också ha en sådan vägg på mina snart 4 barn).

 4. Wow vilka bilder! Vilka bra idéer du har och kommer på så bra fototeman. Älskar bilden där du och Micke håller i bilden på barnen. Det är så snyggt gjort, så coolt för det är verkligen NI som skapat de och där håller ni i era barn… men det fattas några kanske 😀 Din fotovägg kommer att bli jättesnygg.

 5. marjak skriver:

  Hej!
  Jag gillar din blogg, men en sak som ”stör” är att du som är en sån pass stor bloggare inte ändrar barnens åldrar i presentationen av er familj. Tycker det är ganska viktigt för din familj och dina barn är ju ett stort tema i bloggen.
  Mvh marjak

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..