ANNONS

En härlig trio och fortfarande, en dag i taget!

/

Blev en hektisk gårdag. Småtjejerna gick på dagis för första gången efter lovet, tvillingarna var och hälsade på sina nya fröknar och de andra barnen var en kortis på fritids. Ikväll har jag känt av sviterna efter en vanlig vardag och jag som har gått och längtat efter dessa vardagar hahaha kan jag ångra mig!?

Adam visade grabbarna runt på skolan och lärde dom allt han kunde. Det blir nog en härlig trio det där 😀

skola1

skola2

Colin är ju inte blyg för fem öre. Han tar för sig när möjlighet ges och ges det ingen möjlighet så ser han till att få det ändå. Charlie är lite mera tillbakadragen och blyg, men det kommer han över snabbt. Både Charlie och Colin tyckte det kändes bra trots att dom nu ska gå i olika klasser. Från början var de båda skeptiska men vi får ge det en chans, jag tror det kommer gå alldeles utmärkt.

skola4

skola3

Nöjd Charlie…

skola5

Engla-Freja tyckte det var roligt att få träffa sina fritidsledare och fröken, det pirrar lite i magen nu inför onsdag när skolstarten är tror jag. När vi hämtade småtjejerna på dagis så gav hon tummen upp och det bådar gott 🙂

skola6

skola7

Nästa vecka planerar jag att åka till Stockholm. Dels för att gå på några möten men också för att umgås med mina vänner över en mingelkväll hos FASHIONbyBLUE CO. Ibland känner man att man behöver sina nära närmre, förstår ni vad jag menar? Bara få hänga med polarna, skratta och prata. Jag vet att många av er vill ha svar, tycker jag skriver A men inte B om vissa saker, men ibland kan jag inte dela med mig av mer även fast jag kanske skulle vilja. Jag har haft en tuff tid på olika plan och går fortfarande igenom det. Allt är inte svart eller vitt eller hur!? Man lär så länge man lever eller vad är det man brukar säga? Jag vet att mitt och familjens välmående går absolut först. Jag ska förklara vad det lider, ibland blir inte livet som tänk men ibland blir det bättre.

En dag i taget…och snart börjar skolan!

Kram / M

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00