ANNONS

Ovant att ha en bebis i huset men sååå mysigt ♥

/

Åh vad jag längtar till helgen! Att bara få sitta i min morgonkimono, dricka kaffe och pussa på mina ungar. Inget går upp mot lediga dagar ihop med familjen. I helgen som kommer så blir det inte som vanligt dock, vi ska på en överraskningsresa med barnen och kära vänner. Ska bli så himla mysigt att komma iväg lite, förlänga sommaren med små aktiviteter och bara vara.

morning31

morning30

EmmyLou ♥

Måste förresten tacka för tipset om femineral, åker direkt ner till apoteket och frågar om detta. Hoppas jag kan få rätsida på tröttheten, jag somnar överallt och jag kan inte hålla mig vaken. Så onaturligt trött, snacka om att jag fått en tuff start på höstterminen hahahaha 🙂

Just nu är jag vaken av andra anledningar, jag måste nämligen hålla mig vaken eftersom vi har en liten nattgäst här hemma. Världens sötaste nattgäst Alice ♥ Engla-Freja lurade sin lillasyster Tuva att vi köpt en bebis på maxi för det var rea. Tuva blev jätteglad och undrade varför vi inte köpte två eftersom det var rea hahaha. Busungar.

Ovant att ha en bebis i huset men sååå mysigt!

Kram / Madeleine

49
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00