Ovant att ha en bebis i huset men sååå mysigt ♥

Åh vad jag längtar till helgen! Att bara få sitta i min morgonkimono, dricka kaffe och pussa på mina ungar. Inget går upp mot lediga dagar ihop med familjen. I helgen som kommer så blir det inte som vanligt dock, vi ska på en överraskningsresa med barnen och kära vänner. Ska bli så himla mysigt att komma iväg lite, förlänga sommaren med små aktiviteter och bara vara.

morning31

morning30

EmmyLou ♥

Måste förresten tacka för tipset om femineral, åker direkt ner till apoteket och frågar om detta. Hoppas jag kan få rätsida på tröttheten, jag somnar överallt och jag kan inte hålla mig vaken. Så onaturligt trött, snacka om att jag fått en tuff start på höstterminen hahahaha 🙂

Just nu är jag vaken av andra anledningar, jag måste nämligen hålla mig vaken eftersom vi har en liten nattgäst här hemma. Världens sötaste nattgäst Alice ♥ Engla-Freja lurade sin lillasyster Tuva att vi köpt en bebis på maxi för det var rea. Tuva blev jätteglad och undrade varför vi inte köpte två eftersom det var rea hahaha. Busungar.

Ovant att ha en bebis i huset men sååå mysigt!

Kram / Madeleine

 1. A skriver:

  Oj vad vissa är elaka!

 2. Isa skriver:

  Man skaffar inte bsrn när inte förhållande inte är bra.det är oansvarigt egoistiskt och oansvarigt.men Madde är inte känd för att vara smart

  1. Fast du Jessica eller heter du Isa, jag kan ta egna beslut! Och jag är absolut inte oansvarig. Mina barn har det oförskämt bra och jag gör allt för dom.

   Känd för att inte vara smart Hahaha På vilka grunder skriver du det? Det är nämligen tvärtom, jag skulle nog hävda att jag har både det ena och det andra bakom pannbenet. Och en ganska bra entrepenör också för den delen. Jag vet att det sticker i folks ögon, tänk om dessa skulle börja tänka om och faktiskt vara lite mera posetiva…då skulle livet bli så mycket roligare

   1. Isa skriver:

    Du utger dig inte för att ha mycket Bakom benet.du får tycka vad du vill men du ger inte dom signalerna

   1. M skriver:

    Hon skriver under namnet Isa
    Varför skriver du då Jessica

 3. Molly skriver:

  Måste bara kommentera. Hur i hela friden kan man bara tänka på ett nytt barn när du har svårt med tilliten till din man. Ett barn gör absolut inte saken bättre. Men det kanske Är som många skriver ett sätt att locka läsare.
  Är själv 6-barns mor och skulle aldrig förlåta otrohet. Absolut det största sveket man kan göra mot någon.

  1. Fast Molly, det är väl ändå upp till mig!? Locka läsare? Nej absolut inte, då skulle det finnas mångt mycket annat att skriva om som mina läsare skulle gotta sig i!

   Om jag väljer att förlåta vad det än nu må ha varit så är det upp till mig!

   1. Isa skriver:

    Jo fast barnets drabbas ju.tänk inte bara på ditt sug efter ett barn

 4. L skriver:

  Oj, vissa skriver, skaffa ny man. Tror dom är sugna på din. Håll honom hårt.

  Jag hoppas få se gravtestet som visar på +. Skulle vara så jädra kul.

  Klart livet går upp och ner. Herre gud om man inte kan förlåta och gå vidare.
  Förlåta är det finaste man kan göra förutom att älska.

 5. Ida skriver:

  ”Hitta en ny man”, kanske vore bättre att leva ensam istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..