ANNONS

Frid i själen!

/

Det finns några speciella ställen som får mig att känna ett visst lugn. Imorse vaknade jag av fågelkvitter och solens strålar som letat sig fram mellan gardinerna. Det kändes som en riktigt vacker sommarmorgon, klockan var inte så mycket och hela familjen sov.

Micke var redan uppe och kaffet doftade ljuvligt. Igår eftermiddag så kom vi fram till Västervik och lysningsbadet, ett stället som ligger mig varmt om hjärtat av olika anledningar. Här får jag frid i själen och jag kan slappna av utan några som helst måsten. Omgivningen är magisk, och gemenskapen fokus. Här umgås man och leker tillsammans. Det finns massor av olika aktiviteter, allt från att leka i stora lekparken. Gå omkring och utforska kobbarna, bada i äventyrsbadet. Hyra segway, hoppa omkring i stora hopplandet. Fiska, hyra en båt, spela fotboll, minigolf eller varför inte låna de stora trampcyklarna. Det finns så mycket att göra här så tråkigt behöver man inte ha, annars så kan man sitta och titta ut över campingen med en kopp kaffe.

västervik8

västervik1

västervik2

västervik4

västervik25

västervik5

västervik3

västervik7

västervik6

västervik10

västervik15

västervik14

västervik19

västervik18

västervik17

västervik20

västervik21

västervik16

västervik12

Jag är i Västervik på jobb egentligen, men jag kan inte åka hit utan att bo på lysingsbadet. Det bara går inte! Barnen som har tjatat sååå mycket på att vi ska åka hit blev överlyckliga verkligen! Vi åker hit minst en gång om året, förra året blev det inget besök eftersom vi hade fullt upp med renoveringar av huset. Så ni kan ju gissa hur efterlängtat detta var 🙂 Jag har med min fotograf på jobb under helgen, som inte bara är min fotograf utan även min vännina och kollega. Roligt att få visa upp vårt smultronställe även för henne och hennes familj.

Har ni inte varit i Västervik på Lysingsbadet så tycker jag absolut att ni ska besöka det över en helg eller längre. Så här såg det ut sist vi var HÄR och så HÄR. Då hade vi andra stugor, nere vid vattnet i den andra stugbyn. Nu bor vi nära lekparken istället vilket är jättebra när man har alla barn med sig.

västervik22

västervik23

västervik24

Micke är ju så gott som uppvuxen här, hans föräldrar hade husvagn här. Så när vi träffades så åkte vi ofta hit och hälsade på. Nu ska jag iväg på lite hemlighetsmakeri wiiii. Tittar in senare ♥

Kram / Madeleine

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00