ANNONS

Avgå som föräldrar!?

/

Bus och lek från morgon till kväll. Så lite jobb på det. Vi som hade planerat att spela kort på kvällarna, dricka ett glas vin och umgås när barnen somnat. Men vi somnade ju i princip innan barnen hahaha. Skärgårdsluft gör en trött på kvällen och pigg på morgonen. För uppe med tuppen har vi minsann varit. Här är lite av Lysingsbadets stora lekpark, mycket uppskattad av barnen.

västervik27

västervik28

västervik30

västervik32

västervik31

västervik35

västervik33

västervik34

västervik36

västervik29

västervik37

västervik38

västervik26

Även fast vi inte varit borta så länge så har vi en hel del att ta hand om nu när vi kommer hem. Barnen ville inte åka hem riktigt ännu. Grabbarna satt och grät i bilen och tyckte vi skulle avgå som föräldrar. Vi fattade inte alls vilket paradis vi kommit till, jobbet och skolan kunde ju vänta liksom. Och jag kan förstå dom, vi hade gärna stannat lite längre. Igår besökte vi äventyrsbadet och relaxen, det var sååå mysigt. Ska visa bilder sen…

Kram / Madeleine

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00