Avgå som föräldrar!?

Bus och lek från morgon till kväll. Så lite jobb på det. Vi som hade planerat att spela kort på kvällarna, dricka ett glas vin och umgås när barnen somnat. Men vi somnade ju i princip innan barnen hahaha. Skärgårdsluft gör en trött på kvällen och pigg på morgonen. För uppe med tuppen har vi minsann varit. Här är lite av Lysingsbadets stora lekpark, mycket uppskattad av barnen.

västervik27

västervik28

västervik30

västervik32

västervik31

västervik35

västervik33

västervik34

västervik36

västervik29

västervik37

västervik38

västervik26

Även fast vi inte varit borta så länge så har vi en hel del att ta hand om nu när vi kommer hem. Barnen ville inte åka hem riktigt ännu. Grabbarna satt och grät i bilen och tyckte vi skulle avgå som föräldrar. Vi fattade inte alls vilket paradis vi kommit till, jobbet och skolan kunde ju vänta liksom. Och jag kan förstå dom, vi hade gärna stannat lite längre. Igår besökte vi äventyrsbadet och relaxen, det var sååå mysigt. Ska visa bilder sen…

Kram / Madeleine

 1. Hej! Har inte med inlägget att göra, men har du och Micke nånsin fått höra att ni är äktenskapslika ? Det tycker då jag:)

 2. Diana skriver:

  Men åh vad kul det ser ut att ha varit. haha rolig rubrik. 😀 Förstår att de inte ville åka. 😀 Måste ha varit så kul med såna klätterställningar.

 3. Åååh asså jag vill ju tro att man bara kan släppa barnen på ett sådant ställe när de är lite äldre. Så kan man göra andra saker själv. Typ som att släppa ut korna på grönbete. Men nu verkar det alltså på dig som om det är lika mycket jobb där som hemma? Alla mina illusioner går i kras… Ni verkar ha haft en väldigt fin helg iaf!!

  http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

 4. Hej Madde! Ni verkar ha haft underbara dagar i Västervik! Jätte fina bilder Jag tänkte fråga efter tips, jag är sugen på att börja blogga, vilken portal är bäst? Och hur börjar man ”synas” i bloggvärlden och hur får man pengar för det? Puss o kram 🙂

 5. Lotte skriver:

  WOW vilken klätterställning 😀 Det tro jag det att barnen trivdes, det ska bli kul att se mer bilder.
  Ja, här börjar allvaret imorn, med skolan och allt.
  http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..