Äventyrsbad på Västervik resort Lysingsbadet!

Som utlovat så ska jag bjuda på några riktigt härliga bilder från när vi besökte äventyrsbadet i Västervik. Det var precis lika härligt som det ser ut på bilderna, man måste uppleva det! Det här är bara lite bilder av hela badet, det är såå mycket mera att se och utforska.

västervik45

västervik46

västervik47

västervik48

Det var lite utlandskänsla över det hela. Färgerna, stilen och hela temat. Direkt när vi kom in så fastnade alla vid miniatyrmodellen av badet. Tjejerna frågade om det fick ta med dockor och leka i det, det såg ut som ett dockhus 🙂

västervik49

västervik50

västervik51

Grabbarna var otåliga och ville entra poolen på en gång kom igen nu skynda skynda!

västervik53

västervik54

västervik56

västervik57

västervik58

västervik59

västervik60

västervik62

västervik63

Wille hängde i baren 🙂 

västervik61

västervik64

västervik65

västervik66

västervik67

västervik68

västervik55

I relaxpoolen kunde man sitta och ta en öl, cider eller ett glas vin. Bubbla och bara ha det mysigt. För de som bara vill leka och busa så fanns det flera olika rutschkanor, för de minsta en rolig barnpool.

Helt klart det ett bad med det lilla extra kan man säga.

Charlie är så nära att lära sig simma nu, allt bara lossnade. Nu vill han åka tillbaka till Västervik för han tror att det var något i vattnat där som gjorde att han var så duktig hahaha. Jag misstänker att det kan vara en storasyster som skojat lite om det kanske? Vi kommer absolut att åka tillbaka, och jag skulle vilja ta med mina väninnor dit och umgås. Tänk ett tjejgäng med bad, stugmys och god mat. Ni hittar mera om info om Västervik resort och Lysingsbadet HÄR! 

Kram / Madeleine

PS. Tack för alla tips från förra inlägget, och jag menade såklart inte BH utan HB hahahahha 😀 

 1. Jättefina bilder och sicken snygg kille som fixar smoothie! 😛 Det är min gosse det. 😀 <3
  Förstår med tanke på bilderna att ni har haft det jättemysigt.

  Ha det gott och kram på er! // Lotta

  1. Hej Lotta,

   Vad roligt 🙂 Din gosse var jättetrevlig, du får hälsa till honom från mig!

   Vi stormtrivdes i Västervik och kommer snart och hälsar på igen!

   Kram från oss <3

 2. Lotte skriver:

  WOW va fint! Jag förstår att barnen vill dit igen, det ser riktigt mysigt ut.
  Vi hade tänkt åka till badande med barnen i helgen men Västervik ligger lite långt iväg 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 3. Kul att ni tyckte om det och tänker åka tillbax själv har jag aldrig varit där inne men brukar gå mycket där ute med hunden….bor inte så långt därifrån. Men det var kul att se hur det såg ut inne jag bor i Västervik kram på dig. Hoppas du blir piggare snart.

 4. Det såg verkligen mysigt ut! Mina barn skulle älska det!! Plaska, dyka, åka rutschkana… de är lite smått galna i vatten 😉 Till och med vår minsting Helge 2 år dyker i vattnet!! Tack för tipset och alla fina bilder!

  Hoppas att du snart mår bättre nu när du vet vad det beror på!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..