ANNONS

Springa rakt in i väggen!

/

Så… det är inte konstigt att jag är trött som en tok! Jag kollade upp mitt HB, järnet. Det var inte superbra, så nu ska det knapras järntillskott. Någon tipsade om något bra här på bloggen, vad hette det nu igen? Ska fråga på apoteket.

Efter en kopp kaffe så sitter jag och jobbar, har så svårt att äta frukost så lunchen är efterlängtad. Jag borde väl äta leverpastej och blodpudding hahaha usch fyvale! Leverpastej funkar väl men blodpudding skulle jag aldrig kunna stoppa i munnen. Om jag hinner ska jag ta en snabb PW, det piggar alltid upp att röra på sig. Om några veckor ska jag delta i ett lopp, MVLT extreme run. Det ska bli så himla roligt! 8 km hinderbana i vått och tort, det enda som jag oroar mig för är sluthindret, väggen! Som Mirka uttryckte det där kan man snacka om att springa rakt in i väggen hahaha! Såg på Facebook att förberedelsen är i full gång och att det byggs.

image

image

Såg också att mina gamla klasskompisar vill utmana mig minsann. Skam den som ger sig Calle, jag är inte sen på utmaningen. Jag har en finsk kenyan med i mitt lag så det ska nog gå bra, som pricken över i:et så har hon med största sannolikhet lite pms under detta lopp så jag är inte det minsta orolig. Är ni nyfikna på loppet så hittar ni mera bilder och info HÄR!

Jag har precis fört över alla bilder till datorn från Västervik och äventyrsbadet. Man blir ju onekligen sugen på att åka tillbaka igen. Titta in lite senare i eftermiddag så förstår ni vad jag menar, det var så fint. Om inte bara för hela familjen så kan jag rekommendera par att åka dit på en romantisk helg ♥

I eftermiddag så ska jag och Tuvis greja lite i hennes rum, vi har pratat om det länge. Hon vill ha egna hängare som hon kan hänga sina kläder på och några hyllor på sin vägg. Vi ska se vad vi kan ordna.

Kram / Madeleine

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00