ANNONS

Kampanj på MIFFY lampan och ni undrar hur jag mår!?

/

Igår började vi att greja i Tuva-Lis rum. Vi rensade på gamla leksaker och sådant som var trasigt. Konstigt det där att vissa leksaker trots att de är trasiga är jobbig att slänga. Jag vet själv hur fäst jag var vid en del saker och hur jobbigt jag tyckte det var när mamma slängde dom hahaha.

Sagt och gjort så blev det en hel svart säck med gamla leksaker. Igår städade vi och idag ska vi skruva upp nya hyllor från Bloomimgville som vi hittade HÄR! 

Dessutom så fick Tuvis sin efterlängtade Light Box som hon så gärna velat ha. Hennes bästa kompis Lowa har en sådan och när de leker så har de själva bildat meningar och bytt ut bokstäver och symboler. Ni kan ju gissa om lyckan blev total! De här boxarna har ju blivit väldigt populära inte bara i barnrum utan i hemmen över lag. De finns olika storlekar och i olika färger och är väldigt billiga faktiskt. Men vad jag förstått också väldigt svåra att få tag på då de sålt slut överallt, men just ni hittar ni massor av dom

tuvis13

tuvis12

Och för er som gillar den fina MIFFY lampan så har www.thefashionroom.se just nu en superbra kampanj på dessa med 20% rabatt på MIFFY om man använder kod: miffy Kampanjen är giltig till 28/8 23.59

Lamporna är jätte söta ♥

tuvis14

tuvis15

tuvis11

tuvis10

Nu ska vi greja vidare, ikväll ska vi ”fönstershoppa” nytt golv till vardagsrummet också. Japp nu har jag fått igång renoveringsjäkeln i mig igen. Bra att alltid ha något att göra, då behöver man aldrig ha tråkigt! Dessutom så hinner man inte tänka på så mycket heller, man tuffar på. Ni undrar hur jag mår? Ja…förutom att en del dagar känns riktigt ruttna så mår jag bra. Kriser i livet har väl alla någon gång?

Kram / Madeleine

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00