Lyx för slitna mammor!

Vaknade upp imorse och fick ett infall att jag skulle färga håret mörkt. Varför får man alltid för sig att man ska bli mörk till hösten? Har gått hela dagen och funderat på om jag bara ska göra det helt enkelt. Men nej den här hösten ska jag hejda mig, inga mera dumma påhitt när det gäller mitt hår. Jag vet ju att jag passar bäst i kalla ljusa färger. Letade på en bild på mig själv när jag mörk och visst ska jag väl inte!?

mörk1
mörk2

Av någon konstig anledning så vill alla frisörer göra mig rödhårig, ja jag har en massa röda pigment och väldigt mycket fräknar. Och jag tycker det är jättesnyggt på andra blåögda med rött men vet i sjutton om jag skulle passa i det. Äsch nu får jag skärpa till mig, jag ska boka tid och fylla i utväxten istället. En lyx för slitna mammor är några timmar hos frisören. Något annat som också hör till lyxen i mitt liv är att jag fixar naglarna med jämna mellanrum.

Det är mina egna naglar jag bara stärker dom, det är snyggt och roligt. Sen känner man sig alltid lite fräschare. Tänk att jag en gång i tiden började utbilda mig till nagelteknolog genom en skola i England. Skönhet är ju något som intresserar mig och skapa har ju alltid legat mig varmt om hjärtat.

Jag ska göra vinröda naglar som jag har haft tidigare (se bilderna nedan) en av mina favoritfärger när det gäller naglar. Och det är snyggt till hösten.

naglar21

naglar40

Ikväll ska jag ha en tävling i samarbete med min nageltjej på Instagram där man kan tävla om helt nya naglar. Om ni bor i Linköpingsområdet eller kan ta er dit  och är över 15 år så tycker jag ni ska vara med och tävla. Bra för er som är nagelbitare också, det hjälper till att avvänja den fula vanan. Det fick mig att sluta bita på naglarna.

Nu ska vi äta utemat och fira lite wiiiii jag är glad så jag spricker! Jag kommer snart byta webbadress, håll utkik! Ska berätta mera om det senare 😀

Kram / Madeleine

 1. Hihihi!! Bra fråga du. Har också gått i tankarna på att mörka upp håret lite. Men får se.
  Tok snygga naglar!
  Ha en jätte fin dag!!!

 2. Ann.B skriver:

  Tror också du skulle passa riktigt bra i rött hår.
  Ett tips är att du använder Henna röd/brun nyans.
  Henna sliter ju inte heller på håret utan stärker det.
  Ha en fin helg!

 3. Men ååå vad snygg du är i mörkt!! HerreGud jag har inte sett dig i mörkt hår tidigare men du är ju jättehot i det. Och naglarna, säger bara OMG. 😀

 4. MB skriver:

  Det är bara naturligt rödhåriga som passar i rött. Om du låter din egen hårfärg komma fram blir nog det bästa men du passar bra i det ljusa.

 5. Jennie skriver:

  Jag är också sån!! Varje höst får jag för mig att färga. Är råttfärgad i grunden.Är nöjd de första veckorna men sen kommer ånger!
  Detta året låter jag bli.

  Kul att du uppdaterat åldrarna på barnen och er själva.

  Måste säga att ni har sjukt snyggt hemma!!

  Hur går det med fin träning?
  Jag var flitig och hängde på dig i början av året men tappade bort mig på vägen…hmfmf.
  Nu har jag kört igång igen.
  Tittar på bilder från 2 år tillbaka och har lyckats lägga på mig 7 kg som måste bort för att jag ska må bra igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..