ANNONS

Lyx för slitna mammor!

/

Vaknade upp imorse och fick ett infall att jag skulle färga håret mörkt. Varför får man alltid för sig att man ska bli mörk till hösten? Har gått hela dagen och funderat på om jag bara ska göra det helt enkelt. Men nej den här hösten ska jag hejda mig, inga mera dumma påhitt när det gäller mitt hår. Jag vet ju att jag passar bäst i kalla ljusa färger. Letade på en bild på mig själv när jag mörk och visst ska jag väl inte!?

mörk1
mörk2

Av någon konstig anledning så vill alla frisörer göra mig rödhårig, ja jag har en massa röda pigment och väldigt mycket fräknar. Och jag tycker det är jättesnyggt på andra blåögda med rött men vet i sjutton om jag skulle passa i det. Äsch nu får jag skärpa till mig, jag ska boka tid och fylla i utväxten istället. En lyx för slitna mammor är några timmar hos frisören. Något annat som också hör till lyxen i mitt liv är att jag fixar naglarna med jämna mellanrum.

Det är mina egna naglar jag bara stärker dom, det är snyggt och roligt. Sen känner man sig alltid lite fräschare. Tänk att jag en gång i tiden började utbilda mig till nagelteknolog genom en skola i England. Skönhet är ju något som intresserar mig och skapa har ju alltid legat mig varmt om hjärtat.

Jag ska göra vinröda naglar som jag har haft tidigare (se bilderna nedan) en av mina favoritfärger när det gäller naglar. Och det är snyggt till hösten.

naglar21

naglar40

Ikväll ska jag ha en tävling i samarbete med min nageltjej på Instagram där man kan tävla om helt nya naglar. Om ni bor i Linköpingsområdet eller kan ta er dit  och är över 15 år så tycker jag ni ska vara med och tävla. Bra för er som är nagelbitare också, det hjälper till att avvänja den fula vanan. Det fick mig att sluta bita på naglarna.

Nu ska vi äta utemat och fira lite wiiiii jag är glad så jag spricker! Jag kommer snart byta webbadress, håll utkik! Ska berätta mera om det senare 😀

Kram / Madeleine

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00