ANNONS

Morgonbestyr och en dag i Stockholm!

/

Vi är i full gång med morgonbestyren. Ett mindre ordnat kaos med många viljor och olika morgonhumör. Nästan alla har vaknat på rätt sida.

Jag som annars kan ha det lite tufft med min endo på mornarna har faktiskt *peppar peppar* inte alls haft det så tufft på ett tag. Skönt. Jag får så dåligt samvete när jag inte kan vara uppe på morgonen och hjälpa barnen. En av baksidorna med denna sjukdom tyvärr. När man väl mår dåligt så är man helt däckad. Vilken mamma vill inte vara uppe med barnen på morgonen? Finns det ens mammor som ligger kvar i sängen och låter barnen sköta allt själva?

Barnen är omtänksamma när de vill men oftast. De hjälper varandra, jobbar som ett team. Jag kan hjälpa dig knyta skorna Charlie. Det känns bra i mammahjärtat. Jag kan ha världens busigaste barn mellan varven men vem kan inte det? och ändå så finns de där och backar upp varandra.

morgon3

morgon2

morgon1

morgon5

morgon4

Jag vill sova…

Igår kväll fick jag ett roligt samtal på kvällskvisten av några förfriskade damer som var på Riche. Jag skulle varit där också men kunde inte komma ifrån. Men i eftermiddag ska jag upp med några av mina kollegor till FORMEX och då ska jag passa på att träffa dom. Ser framemot att se fashionbyblues showroom och klämma och känna lite på de nya kollektionerna. Men innan Stockholm ska jag förbi Linköping och Emelie, käka en tidig lunch och ta ett snabbt möte. Ska fota så mycket jag bara kan så jag kan dela med mig av godbitarna.

Igår fick jag också några mindre roliga samtal, så trött på drama, skitsnack och kärringfasoner! Varför kan en del inte bara acceptera att man gått vidare och inte är intresserad av att ligga på samma låga nivå. Jag har ett stort tålamod, brukar se förbi saker och ting men man utnyttjar inte mig för att sen snacka skit om mig och mitt arbete! DÅ(!) har man gått för långt! Jag förstår inte heller hur man kan leva med sig själv när man hela tiden måste prata om andra, ljuga och förtala. Det måste vara fruktansvärt jobbigt, herregud jag skulle må sååå dåligt! Ja jag är ganska upprörd, ledsen och besviken! Gaaaah! Släpper nu…

Dags att lägga i en högre växel, snart går bilen mot skola och dagis 🙂

Kram / Madeleine

88
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00