Morgonbestyr och en dag i Stockholm!

Vi är i full gång med morgonbestyren. Ett mindre ordnat kaos med många viljor och olika morgonhumör. Nästan alla har vaknat på rätt sida.

Jag som annars kan ha det lite tufft med min endo på mornarna har faktiskt *peppar peppar* inte alls haft det så tufft på ett tag. Skönt. Jag får så dåligt samvete när jag inte kan vara uppe på morgonen och hjälpa barnen. En av baksidorna med denna sjukdom tyvärr. När man väl mår dåligt så är man helt däckad. Vilken mamma vill inte vara uppe med barnen på morgonen? Finns det ens mammor som ligger kvar i sängen och låter barnen sköta allt själva?

Barnen är omtänksamma när de vill men oftast. De hjälper varandra, jobbar som ett team. Jag kan hjälpa dig knyta skorna Charlie. Det känns bra i mammahjärtat. Jag kan ha världens busigaste barn mellan varven men vem kan inte det? och ändå så finns de där och backar upp varandra.

morgon3

morgon2

morgon1

morgon5

morgon4

Jag vill sova…

Igår kväll fick jag ett roligt samtal på kvällskvisten av några förfriskade damer som var på Riche. Jag skulle varit där också men kunde inte komma ifrån. Men i eftermiddag ska jag upp med några av mina kollegor till FORMEX och då ska jag passa på att träffa dom. Ser framemot att se fashionbyblues showroom och klämma och känna lite på de nya kollektionerna. Men innan Stockholm ska jag förbi Linköping och Emelie, käka en tidig lunch och ta ett snabbt möte. Ska fota så mycket jag bara kan så jag kan dela med mig av godbitarna.

Igår fick jag också några mindre roliga samtal, så trött på drama, skitsnack och kärringfasoner! Varför kan en del inte bara acceptera att man gått vidare och inte är intresserad av att ligga på samma låga nivå. Jag har ett stort tålamod, brukar se förbi saker och ting men man utnyttjar inte mig för att sen snacka skit om mig och mitt arbete! DÅ(!) har man gått för långt! Jag förstår inte heller hur man kan leva med sig själv när man hela tiden måste prata om andra, ljuga och förtala. Det måste vara fruktansvärt jobbigt, herregud jag skulle må sååå dåligt! Ja jag är ganska upprörd, ledsen och besviken! Gaaaah! Släpper nu…

Dags att lägga i en högre växel, snart går bilen mot skola och dagis 🙂

Kram / Madeleine

 1. Så fin inredning! Var är golvet ifrån?

 2. Pop skriver:

  Yey!!! Du gick rakt in i din gamla fålla. ‘skrattar så tårarna trillar*

  Visst.. Om det får dig att växa till dig så..

  Tjingeling!

  Pop

 3. Pop skriver:

  Det är, uppenbarligen inte bara, vi dina läsare som är sinnessjuka idioter. Du och Mirka verkar tillhöra begåvningsreserven båda 2. Knappt det heller, emellanåt.

  Mirka har själv gått ut med mycket intima detaljer om sin skilsmässa.

  Nähänä… Mirka och Peter har inte sex. Känns som en totalt onödig detalj.
  Nähänä.. Mirka visste inte hur det fungerar med offentlighet gällande skilsmässoansökan. Går att läsa på tingsrättens hemsida.
  Nähänä… Mirka fattar inte hur hon lämnar ut Peter / barnen i bloggen. Googla ordet integritet.
  Stackars Mirka! Så (o)smart vill hon faktiskt visa upp att hon är. Det får hon svar på. Vad hade hon förväntat sig? Efter åratal som bloggare borde hon väl ha lärt sig något?

  Du och Mirka grinar för att ngn som plötsligt blev inblandad i skilsmässodramat skojar om situationen, hon själv inte skapat. INTE om skilsmässan.

  Carola skojade inte om skilsmässan. Hon skojade om att hon blev indragen i skilsmässan utan att hon bett om det. Hon hanterade det som vilken annan vuxen som helst skulle gjort. Med humor isf drama. Mirka blev ledsen. Carola som blev mer eller mindre misstänkt för att flirta med en kompis ex hur mådde hon efter den anklagelsen?

  Du har inte fattat skillnaden och skriver ett riktigt dumt inlägg, som du sen inte står för. Fast du håller med om allt ”spökskrivaren” säger. Tror du vi läsare är totalt dumma i hela huvudet?

  Sen fortsätter du ”gå bananas” med ett inlägg, direkt riktat mot Carola. Morgontrötta mammor. När läsare poängterar att de fattar vart du vill komma så förnekar du. Ett klassiskt tjuvnypsknep som vilken vuxen människa som helst varit med om tidigare.

  Att du i olika inlägg anklagar dina läsare att vara sinnessjuka och idioter som ska ”skaffa sig ett liv” är riktigt lågt och pinsamt. Speciellt som du i samma inlägg kan skryta om att du är en av Sveriges största mammabloggare. Vilka är det som läser din blogg? Enligt dig själv sinnessjuka ”lowlifers”. Snygg sammanställning av din ”kundgrupp”, som du lever på.. Eller något sån´t.

  Har du hört ordspråket ” Man biter inte den hand som föder en” ?

  Nähä.. Trodde nog inte det heller..

  Kanske dags att tänka efter innan du sätter dig vid tangentbordet?

  Fridens!

  Pop

 4. Hej Fina Madde. Stå på dig. Strunta i allt elakt tjafs. De är bara avundsjuka på dig. Jag läser din blogg och gillar den skarpt. Vilken fin ryggsäck lilla flickan har. Barnen ser alltid så fina och harmoniska ut. Kram Christina

 5. Varför ska jag ringa Carola? Ser ingen anledning faktiskt! Ska jag gå en utb i hur man skriver en blogg som har en av Sveriges största bloggar humm… Nej ser ingen anledning till det heller!

  Är jag sämre för att jag gillar att umgås med vänner, festa ibland och ä tatuerad? Hahah det var en rolig mening

  Absolut ingen pajkastning! Mirka tyckte Carolas inlägg var magstarkt och hon blev upprörd, sen att JAG ska ta skit för att jag håller med nää va?! Och det ska jag inte få tycka, men Carola kan skämta om det och folk tycker det är okej!!!???

  1. Mia skriver:

   En av Sveriges största bloggar,,,?! Så står det ju på alla ni som har den här bloggportalen, vilket är en hel del.,

  1. kris skriver:

   Så då var det DU som skrev hos Carola? Eller?

   1. Jaså var det? Skönt att andra verkar veta mer om vad jag gör än jag själv

    1. Lilly skriver:

     Carola säjer att du ljuger och att hon kan bevisa det.
     Vem ska man tro på…?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..