ANNONS

Sista rycket!

/

Som det grejas här hemma. Varför tar allt längre tid än vad man tror? Kanske för att man är lite av en optimist kanske hahaha. Tuva-Li har fått i ordning på sitt rum nu i alla fall och hon är såå nöjd.

Håll till godo med något mörka bilder, bättre kommer!

tuvasrum1

tuvasrum2

tuvasrum3

Älskar dom här tavlorna. En poster med Tuvis födelsedatum, längd och vikt. Och den längst till höger du är så bra just som du är passar perfekt på våran busiga tjej. Molnet är en röd tråd i inredningen, kuddar, nattlampan, postern, kroken och bäddset. Mysigt. Dessa posters kostar från 99kr en billig inredningsdetalj som gör barnrummet hemtrevligt. Födelsetavlan är en perfekt present till den nyfödda eller kanske i doppresent ♥ Ni hittar dom allihop HÄR! 

Och MIFFY lampan, favoriten i hela rummet enligt Tuvis!

tuvasrum4

Vill också i samarbete med Thefashionroom påminna er om att ni fortfarande kan passa på att utnyttja rabatten på MIFFY lamporna till klockan 23.59 inatt hos thefashionroom.se om ni uppger koden: miffy.  Sista rycket nu innan kampanjen går över, skynda skynda 🙂 Ni kommer direkt till lamporna om ni klickar

image

tuvis15

Ni ska jag åka iväg och hjälpa en vän, om jag har tur så kanske allt i vardagsrummet är klart när jag kommer hem (önsketänkande).

Fick en bakbok på posten häromdagen, jag har aldrig varit något proffs på att baka bröd. Men jag tänkte jag skulle göra ett fräst imorgon. Bakar ni mycket hemma?

Kram / Madeleine

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00