ANNONS

Tänker lite extra på er…

/

Tänk vad tiden går snabbt. Roligt att bli påmind på Facebook om gamla händelse. Det här inlägget kom upp imorse som en påminnelse om när jag väntade EmmyLou, en vecka innan hon föddes. Så mycket känslor, jag kommer ihåg det så väl. Men jag är otroligt glad över att jag lyssnade på vad mitt hjärta sa, magkänslan är ofta den som är bäst. Ni som vill läsa hela inlägget hittar det

inlägg1

Det har regnat hela dagen, jag har städat kontoret och fått en hel del gjort. Jag hade tänkt att baka bröd idag ju men orken fanns inte. Istället tände jag ljus, fick middagen lagad (lyx) och kröp upp i soffan. Barnen var också trötta idag, som vanligt på måndagar. Till slut så låg vi allihop som en hög i soffan, en efter en somnade.

höst3

höst5

höst1

höst6

höst7

höst2

Vi tittade på Sofias änglar, om en pappa som blev ensam med tre små barn då mamma Maria valt att ta sitt liv. Herregud vad jag har gråtit, man vill bara krama om hela familjen. Så fruktansvärt, stackars alla berörda. Och att aldrig få veta varför, inte få något avsked och inget brev. Man kan inte ens föreställa sig smärtan. Familjen sa att de ville prata öppet om självmord eftersom ämnet är/känns lite tabubelagt. Jag har ingen nära relation till självmord men ikväll tänker jag lite extra på alla de som har det ♥ Man ska värdesätta alla man älskar och rår om, leva lite mera för dagen och aldrig glömma bort att säga det där man vill säga… 

Kram / Madeleine

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00