Han som driver mig till vansinne!

Den här morgonen började oförskämt tidigt. Buster väckte mig vid 04, jag låg kvar och ville verkligen inte gå upp men vem försökte jag lura? Det var bara att gå upp. I hallen väntade en underbar överraskning, Buster hade levt rövare med soppåsen som jag hade glömt att gå ut och kasta. Ni kan ju tänka er hur det såg ut. Jag ville bara gråta men det hjälper ju inte. På med handskarna, fram med moppen, dammsugaren och sen var det klart. Jag förstår inte att han måste göra såhär VARJE gång det står en påsen framme, sen får jag väl skylla mig själv också som glömmer att gå ut och kasta den. Men han driver mig till vansinne! Något annat som jag har tänkt på med den här lille killen är att han dricker väldigt mycket, jag menar väldigt mycket. Jag får ta bort vattnet innan jag går och lägger mig annars dricker han som en tok och kissar inne. Har aldrig varit med om något liknande och jag har haft hund sedan jag kan minnas. Sen är det väl olika såklart från hund till hund och Buster är fortfarande bara valp. Men tycker att han borde kunna kontrollera det nu när han är över ett halvår!? Har ringt veterinären och frågat och enligt dom så är det inget konstigt, det kan vara så. Han växer väl på sig han också och förhoppningsvis så går det över. Han är trots sina bus världens finaste flatcoatedretriver och sååå kelig. Där jag är där är Buster, när barnen kommer hem så blir han överlycklig och pussar på dom.

buster1

buster2

Nöjd kille klockan 05 imorse ♥

Trots att jag var bitter på den tidiga uppgången så fick jag en hel del gjort. Fixade lite med tvätt och förberedde allt till barnen. Sen njöt jag av en ensamfrukost med nyhetsmorgon på teven.

höst13

höst14

Kaffekoppen är Cristina Re och ni hittar dom HÄR. Och nej detta är inget samarbete, men eftersom jag ofta få frågor på vart saker kommer ifrån så skriver jag det 🙂

Till en annan sak, smöret tog slut igår kväll. Var tvungen att snabbt som sjutton åka till macken och köpa ett litet paket. 100 gram, gissa vad det kostade? 35 spänn!!! Inte klokt vilka priser de kan ta, då vet dom att de kan tjäna på produkterna i nöd. Men jag åt det med andakt hahaha.

höst12

Men en av de bästa uppfinningarna för småbarnsföräldrar i hösttider måste ändå vara skotork! Köpte superbilliga på… kan det har varit Rusta? Hjälp kommer inte ihåg riktigt nu, men jag är nästan säker på att det var där. Igår fick vi användning för dom för första gången sen vi köpte dom. Vi hade en annan skotork förut som var stor och otymplig därför blev jag så glad när dessa små nätta funkade bra. Ett hett tips!

höst11

höst10

Det känns som om klockan är jättesent på eftermiddagen nu, men det är ju bara lunch, med min extremt tidiga morgon så kommer denna dag bli lång… Men det är bara att hänga i. Har en del tråkiga saker att ta itu med idag med blä, bla ringa min jurist och ta några jobbiga samtal men såååå skönt när det är gjort. Många stenar som faller från mitt bröst!

Hoppas ni får en fin dag!

Kram / Madeleine

 1. Camilla skriver:

  Förmodligen ”okynnesdricker” han, vanligt för den rasen, dricker när de blir lite upphetsade/oroliga och även annars bara för drickandets skull. De dricker så länge det finns vatten i skålen. Börja med att inte ha skålen stående med vatten, ge honom vatten efter maten och efter ni varit ute med honom, när han druckit färdigt ställer du undan skålen ( i början i alla fall). Fortsätt att ställa undan skålen på nätterna men se till att han fått dricka efter kvällspromenaden. Detta beteende brukar gå över när de blir några månader äldre och då kan du börja ha skålen framme hela tiden igen.

 2. Jd skriver:

  Hej Madeleine. Vart har du köpt ljuslyktorna som jag såg på ditt vardagsrums bord. Ha en trevlig dag / Jd

   1. Sussi skriver:

    Hej
    Kunde inte hitta dom där. Var det längesedan du införskaffade den?

 3. jeny skriver:

  Kolla upp så det inte är njurarna eller diabetes.
  Sen finns det en lag som säger att ens husdjur ska ha tillgång till färskt vatten dygnet runt oavsett om dom kissar inne.
  Det är alltså inget påhopp utan regler som gäller och ska följas av alla hundägare.

 4. Ett tips är att använda skotorken även till blöta vantar om vintern. Jag har förvisso den på väggen med långa rör.. Men på vintern plockar jag fram så jag har två med långa rör pga av alla dessa blöta vantar och ibland skor.
  Ha det gott!

 5. Jag har hört att hanhundar ofta har det där problemet eftersom de har mindre blåsor än vad honor har. Tycker det är samma med människor. I varenda köpcentrum,restaurang, biosalong vi sätter foten i måste min pojkvän uppsöka toalett medan jag kan hålla mig hur länge som helst. Måste ha något med viljekraften att göra..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..