Hur tänker ni kring det?

Jag har aldrig någonsin lyckats hitta ett fyrklöver, inte så ofta jag har tur heller. Men Engla-Freja kan titta ner i gräset och av en slump se ett fyrklöver bara sådär. Det har hänt flera gånger utan att hon ens har letat. Idag gjorde hon det igen, tittade ner och plockade upp ett fyrklöver. Det sägs enligt västerländsk tradition att fyrklövern är en lyckosymbol, speciellt om man hittar den av en slump. Hoppas min stora tjej alltid kommer att omges av lycka.

Läste ett citat från Oprah Winfrey apropå lycka som jag tyckte var väldigt bra. Om du koncentrerar dig på vad du har kommer du alltid att få mer. Om du fokuserar på det du inte har kommer du aldrig någonsin att ha tillräckligt. Visst stämmer det!?

höst22

Micke stod för maten ikväll, jag har inte riktigt känt mig i form. Trött efter flera nätter utan sömn. Är det inte Buster som väcker mig så är det någon annan.

Det blev ädelost, fläskfile och pasta. Gott på en lill-lördag. Jag passade på att fota Wille när han inte såg, han vill aldrig vara med på bild numera, och har jag tagit ett kort på honom så måste jag alltid dubbelkolla så att det är okej att jag lägger ut det. Rätt och viktigt. Jag vet att många har olika åsikter om det här att publicera bilder på sina barn på nätet, på sin blogg eller Facebook. Hur tänker ni kring det?

höst21

höst20

Imorgon ska jag träffa en riktig glädjespridare. En person som alltid får mig att skratta. Så ska jag berätta något roligt för er, eller ja åtminstone för några av er som är intresserade 😉 hihi!

Kram / Madeleine

 1. Jenny skriver:

  Hej 🙂
  Jag tycker att det är upp till var och en att bestämma hur man vill göra angående bilder. Jag lägger ofta upp bilder på barnen 🙂 De har dock alltid kläder på sig då jag p g a erfarenhet vet att det finns mycket ”konstigt” folk..

 2. Nina skriver:

  Nej jag hade inte lagt upp bilder på mina barn utan att dom var med på det.
  Så länge dom är så små att dom inte kan säga ifrån själva så känns det inte rätt men det är min uppfattning.
  Det som hamnar på nätet finns ju där för all framtid.
  Var och en gör ju som den vill.

 3. Anna skriver:

  Jag tycker man ska fråga precis som du säger. Jag har en fundering kring när man bloggar så pass öppet som du gör …det borde de ju åxo bli tillfrågade om. Hela familjen hängs ju ut. Å jag förstår att LÅNGT ifrån allt läggs ut…men ändå väldigt mycke mer än för barn vars föräldrar inte bloggar. Bara en fundering…

 4. Sofia skriver:

  Lägger absolut inte ut bilder på mina barn och jag nämner inte deras namn. Det är sonen eller dottern om jag ”måste” skriva nåt om dom. Jag frågar dom inte heller om jag får lägga ut bilder (10 och 12 år) för jag vet att dom inte ännu kan förstå vad det kan innebära. Ha en bra kväll:))

 5. Gunilla skriver:

  Såg så gott ut. Jag skulle gärna vilja ha receptet.

  1. C skriver:

   Googla receptet!!! Hur svårt ska det vara?

   1. L skriver:

    Vad är det som säger att just detta receptet finns på nätet? Det kanske är ett påhittat hopkok av Micke eller så är det ett recept han hittat. Sedan finns det säkert en hel uppsjö av olika varianter på pasta med ädelostsås och alla kanske inte är lika goda.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..