ANNONS

När olyckan är framme…

/

Eftermiddagen blev inte riktigt som tänkt. Förskolan ringde och berättade att EmmyLou råkat ut för vad de delvis trodde en olycka eller om hon blivit geting stucken? Hon hade blivit jätteledsen och straxt därefter svullnat upp i halva ansiktet. Ena förskoleläraren hade sett henne ramla från en trampcykel och antagligen fått styret i ansiktet, men eftersom hon svullnade upp så mycket så tyckte en annan förskolelärare att det såg ut som hon blivit stucken av en geting. Så vi vet inte riktigt, kan det ha varit en kombo kanske? Något av det är det ju i alla fall. Hur som helst så åkte vi dit och tog med henne till akuten, för det såg inte bra ut.

Så börjar man ju givetvis att fundera i båda olika banorna, känns bättre att hon skulle ha svullnat upp så mycket av en geting än ett slag mot ansiktet. Svullnaden lade sig lite efter ett tag men nu ikväll har den blivit värre igen. Jag tänker om det kan vara en inre blödning eller om okbenet alltså kindknotan skadats? Läkaren på akuten visste inte riktigt vad han trodde. Han klämde lite, Emmy sa inget då hon brukar bli tyst när vi är hos doktorn. Men hade det gjort ont så borde hon skrikigt eller hur? Vi fick åka hem och ha henne under uppsikt hela tiden och avvakta för att se åt vilket håll det går åt. Det kan ju har varit ett slag som orsakade svullnaden utan att något gått sönder också.

Jag och EmmyLou gick och lade oss i sängen för att vila, det tog inte lång stund så somnade vi båda två. Helt utmattade.

image

Mitt ♥

Lilla Skruttan vilken otur, så hon ser ut. Halva ansiktet svullet, runt ena ögat och över näsan och upp i pannan. Nu är hon svullen runt det andra ögat också. Vi får se hur hon ser ut imorgon, är det inte bättre så får vi åka upp med henne till läkaren igen. När olyckan är framme så går det fort…

image

Jag som knappt sovit något sedan förra natten är helt slut nu, samtidigt kan jag inte riktigt slappna av. Jag får sova med ena ögat öppet och hålla koll på Emmy bredvid mig.

Imorgon är schemat tajt med tandläkarbesök och verkstadsbesök. Hoppas vår lilla tjej är bättre imorgon!

Kram / Madeleine

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00