Picknick i vardagsrummet.

Lilla ankan, som jag varit orolig för henne. Jag är ingen superfjantig hönsmamma men när man inte riktigt vet anledning till hundra procent så oroar det. Hon fick såklart vara hemma idag, återhämta sig och vila. Hon mår tackochlov bättre, är fortfarande svullen men inte lika mycket som igår.

Det känns ändå som om hon fått ett getingstick, på utseendet. Oliver var jätteallergisk som liten, vi fick ha anapen sprutor i hans väska, dvs adrenalin emot akuta allergiska reaktioner. Och allergier finns ju i släkten och bland syskonen. Ni kanske minns att jag var på akuten med Tuvis för några veckor sedan? Då svullnaden hela armen upp av ett litet myggbett. Tack alla ni som kommenterat och delat med er av era erfarenheter, ni är så gulliga.

Idag har vi bara myst, pussats och kramas. Emmy ville ha picknick på en filt på golvet i vardagsrummet ♥

höst15

Vad tycker ni om golvet? Visst blev det fint 😀 Jag visste att det skulle bli perfekt! Många som har frågat om det, det kostar 139kr/m2 typ 307kr paketet och ni hittar det på jem & fix. Det heter Boulder Ek och om ni klickar HÄR så kommer ni direkt till golvet! Och nej detta är inget sponsrat inlägg, vi betalad strax över 4000kr för golvet (lika bra att tillägga den informationen hahaha) Micke har slitit som ett djur. Ni ser kanske också upptäckt att det ser lite annorlunda ut? Ja precis, det är en annan soffa. Jag flyttar om lite i huset och har fått en släng av renoveringsadhd. Skönt att ta tag i det! Så ni får stå ut med att jag lägger ut lite sådana inlägg nu och då.

Tadaaa listerna har tillkommit också! Underbart 🙂 Vilken skillnad det blir, det känns som om vi har ett helt nytt vardagsrum.

höst16

höst17

Nu ska vi åka handla lite till kvällsmaten. Tittar in senare.

Kram / M

 1. Linda skriver:

  Så snyggt & stiligt! Men vart har ni köpt ert soffbord? Jag är på jakt efter ett i den stilen & ert var ju helt perfekt!

 2. Jenny skriver:

  Så skönt att Emmy mådde bättre idag, förstår att det känns bra i mammahjärtat 🙂
  Mysigt med picnic inomhus när vädret kanske inte är det bästa.

 3. Linda skriver:

  Hej…jättefint ni har hemma! Va heter golvet ni har i kök o hall?
  Kram linda

  1. Hej Linda, tack så mycket. De golven är faktiskt också köpta på jem&fix 🙂 Tror bara de har en variant av den mörkgråa så gå in på deras hemsida så hittar du snart.

 4. Ellen skriver:

  Jättesnyggt blev det Ser framemot fler inrednings inlägg Min lilla gillar också picknickar i vardagsrummet och hon brukar bjuda ALLA sina dockor och gosedjur

 5. Du/ni har det så otroligt fint,städat och mysigt inrett. Så kul att se och läsa dina inlägg och se på alla dina fina foton. Kram till dig och hela din goa familj

  1. Hej Helena, vad glad jag blir att du gillar bloggen 😀

   Kram tillbaka <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..