En annorlunda och jobbig lördag, men fasen vad roligt vi har haft!

Jag skulle vilja göra ett långt inlägg och berätta om allt vi har varit med om idag. Om jag hade orkat hahaha. Jag är besegrad och trött, men fasen vad roligt vi har haft!

Igår kväll provade jag tischan och tänkte att det var synd att smutsa ner den. Roligt att ha den vit, för vitt är helt klart fel färgval inför MVLT EXTREME RUN. 

lopp2

lopp1

Så tänkte för mig själv att loppet/hinderbanan inte skulle vara så himla tufft, men fasen vad fel jag hade. Tjejmilen i New York var tuff och påfrestande, värmen tog musten ur en. Jag hade i och för sig lite bättre förutsättningar då än vad jag hade nu men jag kunde aldrig tro att det skulle bli såhär tufft!

Ska berätta mera om loppet och visa bilder imorgon. Ni anar inte! Jag kom i mål sist, men jag är inte bitter för det, jag kom i mål i alla fall och jag fixade alla hinder förutom armgången. Världens klenaste armar och alldeles för tung kropp resulterade i katastrof, istället blev det då straff burpees, gaaaah jag sa ju att det var tufft! Däremot så tyckte jag gyttjan var rolig, DET VAR JOBBIGT men jag skrattade hela tiden. Angelica skrek och hade panik, hon tyckte det var otäckt och äckligt och det mörka vattnet fick henne att känna lite panik. Men hon fixade det!

lopp3

lopp6

Efter åtta eller egentligen nio kilometer som banan är med diverse olika prövningar så har nog mina Nike skor gjort sitt. De luktar dy och jag är tveksam på om jag någonsin får dom rena igen?!

Micke var superduktig! Han kom i mål mycket tidigare än mig, men han var minst lika trött som alla oss andra. När vi kom hem så crashade han i soffan efter duschen. Men han har redan börjat pratat om nästa års MVLT EXTREME RUN 😀

lopp5

lopp7

Är inte alls orolig över att jag kommer få en god natts sömn inatt! Frågan är bara hur träningsvärken kommer att kännas imorgon hahaha.

Såg att mitt senaste inlägg skapat konflikter bland kommentarerna. Jag har läst allt. Tacksam för alla som stöttar mig, ni är fina ♥ Självklart så behöver man inte tycka samma om olika saker, och man får gärna uttrycka det. Men läs det ni skrivit innan ni kommenterar. Och läs mina texter igen innan ni dömer. Ibland väljer man att uppfatta saker fel första gången man läser dom, det händer mig. Sen att en del människor enbart kommenterar för att vara elaka är bara så sjukt. Och ibland när jag läser folks kommentarer så förstår jag varför det finns skor med kardborreband till vuxna. Alltså   alla har inte alla bestick i lådan om man säger så. MEN jag vill tro gott om alla (nästan alla) och jag hoppas att dessa människor får en varm kram och får känna sig älskade någon gång.

Ta hand om er och era närmsta!

Kram / Madeleine

 1. Fy fasiken vilken rolig grej, detta skulle jag med vilja prova på! Jag vill se bilder haha men jag kan ju förstå att du inte kunnat fota allt då du själv va med 😉 Lite mer utmaningar än bara springa rakt fram o lite backar – det skulle jag gilla! Jag hoppas verkligen ni får sova gott och att inget stör.
  Kramar
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Ja dina läsare lämnar korkade kommentarer ibland. Men du e så otroligt otrevlig i dina svar emellanåt, föregå med gott exempel kanske vore något!?

  1. Jag är inte mera otrevlig än den som skrivit kommentaren. Alltid skillnad på den som kommenterar och mig som får ta skiten. Då ska jag föregå med gott exempel?

   1. Jag frågar igen…varför lägger du inte in att du behöver godkänna kommentarer innan? Det är ju ofta så otroligt dålig stämning på just den här bloggen..förstår inte att du väljer att ha det så? Då menar ja alltså att det är ju bara du som kan göra något åt det..för tyvärr blir du inte av med de som kommenterar gissar jag.

    1. Om Madde fortsätter att ge igen med samma skit så kommer tjafset fortsätta i all evighet. När man hela tiden matar trollen med vad de vill ha så blir det bara en ond cirkel av påhopp och diskussioner som urartar. Bara att inse för nu är det ju samma sak här igen trots att Madde tog tag i problemet tidigare.

    2. Om det ska bli någon förändring på den här bloggen så är Madde den enda som kan göra något åt det. Ibland undrar jag om inte Madde gillar när det stormar, annars hade hon ju satt ner foten för länge sedan och inte tillåtit vem som helst att kommentera. Om en läsare skriver något elakt och Madde ger igen på samma sätt så kommer ju den som skrev bara att fortsätta eftersom den personen får vad den vill ha. Om Madde däremot struntar i att svara så kommer antagligen personen att tröttna. Det är ju inte kul att tjafsa om man inte får någon reaktion tillbaka.

   2. Japp det tycker jag faktiskt att du ska. Gott exempel eller inte, men du kan visa att du inte sjunker till den låga nivån o kastar skit i kommentarerna

   3. Ja! Ja! Ja! Aldrig ge tillbaka på samma låga nivå! Visa att du står över! Det ger respekt! Svara vänligt men bestämt, på god svenska! Testa!

   4. Ska man inte aaalltid föregå med gott exempel 😉 Aldrig sjunka så lågt som ”den dåliga” sidan och bemöta krig med kärlek 😉 det tycker jag man hört sen dagis…

 3. Bra jobbat!! Träningsvärken kommer nog kännas på bra imorgon
  Ang skorna så prova kör dom i tvättmaskinen, det brukar jag göra med alla våra gympa skor Funkar toppen

  1. Tack Roligt men tufft! Kompisen körde dom i tvättmaskin med doften av dy och ruttet satt fortfarande i Så vi går väl se hur mina blir.

   1. Testa att lägga skorna i en hink eller balja med kallt vatten med en rejäl skvätt ättika i, låt dem ligga någon timme och tvätta sen som vanligt i tvättmaskin med tvättmedel. Ättika är bäst helt klart när man vill få bort sunkdoft ur kläder och skor.

 4. Jag vill gärna se bilder om det finns, vet inte ett dugg vad det är för något?
  Och det skulle vara intressant att få läsa om din syn/reaktion på när du fick veta att du skulle bli farmor. Flashbacks, tankar, åsikt…för det är en stor grej! Och något man säkert går och längtar efter när man är i 50-årsåldern och barnen är vuxna, men helt oförberedd på när man själv är i produktiv ålder med småbarn…

 5. Jag håller absolut med dig angående att man bör läsa sina kommentarer innan man skriver och läsa genom andras texter innan man dömer, men vad är grejen med ”Och ibland när jag läser folks kommentarer så förstår jag varför det finns skor med kardborreband till vuxna”?

  Jag har läst det väldigt många gånger på diverse medier från olika personer och jag förstår ju givetvis vad som menas. Tycker dock att det är ett ganska tydligt exempel på att man inte ska döma innan man vet. Det finns olika sjukdomar där de görs skor med kardborreband för vuxna och då pratar jag inte om vuxna som är mentalt handikappade eller ”dumma i huvudet”, som de som kommenterar. Exempelvis; för diabetiker finns det specialskor och de är ofta med kardborreband.
  Och jag vet, jag borde inte hänga upp mig på det citatet när jag vet vad som menas, men jag tycker det är ganska onödigt sagt, särskilt när jag själv har personer i min närhet med just skor för diabetiker och inte direkt älskar att behöva ha dem.

  Men, man kan inte göra alla glada och det är väl så att det alltid är någon som inte gillar vad man säger/gör och uppenbarligen är jag en av dem som inte gillar det uttrycket 😉

  1. Ja även Madde och hennes barn kan råka ut för en olycka eller sjukdom som gör att de behöver både kardborreskor och andra hjälpmedel !!! Men så långt kunde hon inte tänka!

  2. Personer med reutism och andra ledgångsbesvär i händer och armar behöver också. Vissa vuxna med downs syndrom har kardborrar. Trist uttryck! Räcker med att besticken inte är lådan, inga hästar i stallet, inga paddlar i vattnet, inga höns hemma………

  3. Håller med!! Hatar uttrycket att det finns skor med kardborreband!! Min dotter har autism, adhd å ångestsyndrom och jag LOVAR att hon inte e dum i huvudet för att hon inte har motoriken för att kunna knyta sina egna skor utan behöver ha skor med just KARDBORREBAND!! Så sluta å släng runt med det uttrycket snälla!!

   1. Mycket bra sagt. Många barn och ungdomar med ADHD och Aspekter har problem med att knyta skor deras fin motorik är inte lika bra som många andra men FÖR det är de inte dumma i huvudet. De är lika normala som alla andra

 6. Du är så jäkla duktig, och Micke också. Kan bara tänka mig hur tufft det är. Ville bara skicka lite cyberapplåder, härligt jobbat! Och karborreband, kommentaren ovan talar för sig själv. En del människor måste bara bråka och diskutera.

 7. Vilken inspiration du är Madeleine, blir otroligt peppad och motiverad av din träning. Kan du med så många barn så kan ju jag Tack för allt du delar med dig . Kram Sara

 8. Jag blir på allvar lite mörkrädd när jag läser kommentarena på förra inlägget. Madeleine berättar om en stor och säkert omvälvande tid och hatet det blomstrar! Varför går ni in och läser och är så fruktansvärt elaka. Är det konstigt att det finns mobbing i skolan när vuxna personer inte kan uppföra sig ett ett anonymt kommentatorsfält? Nä har ni inget snällt att säga/skriva så låt bli..

 9. Bra Madde att ni hade en sådan ork!! Den banan var väl jobbig skulle jag tro! Starka kvinna som du är så klarar du det mesta. Ang dina MOBBARE så är dom nog på massa bloggar där dom kan komma åt att hålla på med sitt skit . Dom håller nog på så och har gjort i skolan med ?? Men bort med dom!!!!! Kram.

 10. Om Madde fortsätter att ge igen med samma skit så kommer tjafset fortsätta i all evighet. När man hela tiden matar trollen med vad de vill ha så blir det bara en ond cirkel av påhopp och diskussioner som urartar. Bara att inse för nu är det ju samma sak här igen trots att Madde tog tag i problemet tidigare.

 11. Bar jobbat!! Du har blivit så mycket tightare i kroppen och du har fått smalare ben. Jättesnyggt! Älskar din kropp. Den ser så hälsosam och kurvig ut. Kan inte sluta titta på den 🙂

 12. Jag förstod direkt när jag läste vad Madde skrivit att någon skulle vara tvungen att kommentera.

  Säger inte ni något som skulle kunna räknas som opassande i någon annans värld?
  Tänkte väl det.

 13. Första gången min kommentar har tagits bort!

  Hoppas att uttrycket inte sprids och att ers barn inte lör sig att se ner på folk med funktionshinder som använder kardborrar! Jag trodde inte kommentarer rensades på den här bloggen, lite därför jag gillar den! Madde har stått för det som hon skrivit, men kanske inte mer….. Då………synd! Ser fram emot att läsa mer om loppet!

 14. Madde, förklara vad du menade med kardborregrejen! Jag tolkar det som ett försök att vara vitsig eller rolig. Men det är som att vara rolig på någon annan bekostnad. Rätta mig gärna om jag tolkat fel!

   1. Hahahaha Hilly Billys, ja vi här på slätta kan inte uttrycka oss, vi kan enbart ligga och yngla av oss och klä oss som WT ✌️

 15. Mirka skulle ju sprungit det här loppet med dig men valde bort det och hade tänkt festa med Carola.
  Är det draaama mellan bloggarna igen? 😉

 16. SÅ typiskt för obildade människor att uttrycka sej så som Madde gör. Inget att bli upprörd över för de förstår inte bättre , de pratar bara det språk de begriper !

  1. Ber om ursäkt för mitt extremt dåliga och ironiska skämt och mina mindre begåvade jämförelser. Jag ska i fortsättningen RÖRTYDLIGA vad jag menar utan att se ner på handikappade eller någon sjuka som av någon anledning behöver kardborreband på sina skor!

   Jag om någon har inga förutfattade meningar ELLER fördomar om någon! MEN förhelvete hoppar ni på allt och alla som driver om diverse?! Komiker? Stå uppare? Herregud jag undrar hur man kan välja att ta illa upp för allt! Vända och vrida på uttryck, aldrig se det komiska i något!?

   Ack Värmland drev om en stor familj där mamman bloggade, ska jag ta illa upp för det?

   1. Perfekt att du fortsättningsvis kommer att förtydliga precis allting! Att folk förstår vad du menar men för den sakens skull inte håller med dig eller tycker det är roligt är ju absolut inte okej 🙂

    Härligt att du är fri från både förutfattade meningar och fördomar också. Något som alla människor bär på, mer eller mindre, men du har tydligen sluppit dem! Lyckost!

    Nåväl. Bara för att man inte skrattar åt skämtet betyder ju inte det att man inte förstår vad du menar, att man vrider på allt eller hoppar på alla som driver så fort man inte uppskattar deras så kallade skämt. Så länge man inte blir trampad på själv på något sätt, så kommer man ju att skratta åt skämten. För så funkar det. ”Problemet” är ju inte konstigare att alla tycker olika och skrattar åt alla saker. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara!

    Så fortsätt du skämta på precis hur du vill, för det kvittar hur du skämtar, alla kommer inte uppskatta det ändå!
    Take care 🙂

   2. Komiker förväntas vara roliga & använder kroppsspråket för att få till det roliga. Lite knepigare att förmedla känslan med enbart ord.

 17. Vad duktiga ni är fin bild på dig o Micke. Blir det ingen familje bild på hela familjen har frågat förut men inget svar få se om du svarar nu. Kram till er. Ni är bäst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..