En annorlunda och jobbig lördag, men fasen vad roligt vi har haft!

Jag skulle vilja göra ett långt inlägg och berätta om allt vi har varit med om idag. Om jag hade orkat hahaha. Jag är besegrad och trött, men fasen vad roligt vi har haft!

Igår kväll provade jag tischan och tänkte att det var synd att smutsa ner den. Roligt att ha den vit, för vitt är helt klart fel färgval inför MVLT EXTREME RUN. 

lopp2

lopp1

Så tänkte för mig själv att loppet/hinderbanan inte skulle vara så himla tufft, men fasen vad fel jag hade. Tjejmilen i New York var tuff och påfrestande, värmen tog musten ur en. Jag hade i och för sig lite bättre förutsättningar då än vad jag hade nu men jag kunde aldrig tro att det skulle bli såhär tufft!

Ska berätta mera om loppet och visa bilder imorgon. Ni anar inte! Jag kom i mål sist, men jag är inte bitter för det, jag kom i mål i alla fall och jag fixade alla hinder förutom armgången. Världens klenaste armar och alldeles för tung kropp resulterade i katastrof, istället blev det då straff burpees, gaaaah jag sa ju att det var tufft! Däremot så tyckte jag gyttjan var rolig, DET VAR JOBBIGT men jag skrattade hela tiden. Angelica skrek och hade panik, hon tyckte det var otäckt och äckligt och det mörka vattnet fick henne att känna lite panik. Men hon fixade det!

lopp3

lopp6

Efter åtta eller egentligen nio kilometer som banan är med diverse olika prövningar så har nog mina Nike skor gjort sitt. De luktar dy och jag är tveksam på om jag någonsin får dom rena igen?!

Micke var superduktig! Han kom i mål mycket tidigare än mig, men han var minst lika trött som alla oss andra. När vi kom hem så crashade han i soffan efter duschen. Men han har redan börjat pratat om nästa års MVLT EXTREME RUN 😀

lopp5

lopp7

Är inte alls orolig över att jag kommer få en god natts sömn inatt! Frågan är bara hur träningsvärken kommer att kännas imorgon hahaha.

Såg att mitt senaste inlägg skapat konflikter bland kommentarerna. Jag har läst allt. Tacksam för alla som stöttar mig, ni är fina ♥ Självklart så behöver man inte tycka samma om olika saker, och man får gärna uttrycka det. Men läs det ni skrivit innan ni kommenterar. Och läs mina texter igen innan ni dömer. Ibland väljer man att uppfatta saker fel första gången man läser dom, det händer mig. Sen att en del människor enbart kommenterar för att vara elaka är bara så sjukt. Och ibland när jag läser folks kommentarer så förstår jag varför det finns skor med kardborreband till vuxna. Alltså   alla har inte alla bestick i lådan om man säger så. MEN jag vill tro gott om alla (nästan alla) och jag hoppas att dessa människor får en varm kram och får känna sig älskade någon gång.

Ta hand om er och era närmsta!

Kram / Madeleine

 1. Mormor skriver:

  Vad duktiga ni är fin bild på dig o Micke. Blir det ingen familje bild på hela familjen har frågat förut men inget svar få se om du svarar nu. Kram till er. Ni är bäst.

 2. Camilla skriver:

  Skorna blir rena på en fintvätt i maskinen. Tvättade mina efter loppet både i år och förra året. Som nya! Däremot brukar strumporna aldrig mer bli sig lika.

 3. Andrea skriver:

  SÅ typiskt för obildade människor att uttrycka sej så som Madde gör. Inget att bli upprörd över för de förstår inte bättre , de pratar bara det språk de begriper !

  1. Ber om ursäkt för mitt extremt dåliga och ironiska skämt och mina mindre begåvade jämförelser. Jag ska i fortsättningen RÖRTYDLIGA vad jag menar utan att se ner på handikappade eller någon sjuka som av någon anledning behöver kardborreband på sina skor!

   Jag om någon har inga förutfattade meningar ELLER fördomar om någon! MEN förhelvete hoppar ni på allt och alla som driver om diverse?! Komiker? Stå uppare? Herregud jag undrar hur man kan välja att ta illa upp för allt! Vända och vrida på uttryck, aldrig se det komiska i något!?

   Ack Värmland drev om en stor familj där mamman bloggade, ska jag ta illa upp för det?

   1. Sofia skriver:

    Perfekt att du fortsättningsvis kommer att förtydliga precis allting! Att folk förstår vad du menar men för den sakens skull inte håller med dig eller tycker det är roligt är ju absolut inte okej 🙂

    Härligt att du är fri från både förutfattade meningar och fördomar också. Något som alla människor bär på, mer eller mindre, men du har tydligen sluppit dem! Lyckost!

    Nåväl. Bara för att man inte skrattar åt skämtet betyder ju inte det att man inte förstår vad du menar, att man vrider på allt eller hoppar på alla som driver så fort man inte uppskattar deras så kallade skämt. Så länge man inte blir trampad på själv på något sätt, så kommer man ju att skratta åt skämten. För så funkar det. ”Problemet” är ju inte konstigare att alla tycker olika och skrattar åt alla saker. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara!

    Så fortsätt du skämta på precis hur du vill, för det kvittar hur du skämtar, alla kommer inte uppskatta det ändå!
    Take care 🙂

    1. Sofia skriver:

     ”alla saker” = ”olika saker”

   1. Komiker förväntas vara roliga & använder kroppsspråket för att få till det roliga. Lite knepigare att förmedla känslan med enbart ord.

 4. L skriver:

  Kasta första stenen den som är utan synder.

 5. Lilly skriver:

  Mirka skulle ju sprungit det här loppet med dig men valde bort det och hade tänkt festa med Carola.
  Är det draaama mellan bloggarna igen? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..