Godmorgon…

Idag är det dags för den årliga skoljoggen på barnens skola. Alla var uppe i tid (verkligen i tid!) och laddade för att springa. Vi hade förberett med matsäck och alla fem barnen hade fått bestämma själva vad de ville ha med sig. Joggy, smörgås och frukt. Adam frågade om han fick låna min extreme run flaska självklart min son bara du berättar för alla att det är din mamma som sprungit loppet 😀 Hahaha det blev en deal! Jorå såatte lite mallig får man väl vara för det.

Buster sprang omkring och jagade sin svans, oerhört lycklig över att barnen var vakna. Dock inte lika lycklig när han förstod att han inte skulle få följa med och springa. Samma visa varje morgon, så får jag ta en promenad med honom.

colin1

colin2

morgon33

morgon34

morgon30

morgon31

morgon32

Nu ska jag tag tag i dagens jobb, möten som ska bokas in och planering av ett litet event tillsammans med några härliga kollegor. Till lunch hade jag tänkt att ta en liten power walk.

Hoppas ni får en fin dag!

 1. Louise skriver:

  Här hade vi skoljoggen igår.
  Fklassen där dottern går skulle springa 30 minuter runt tallriken i Pildammsparken i Malmö.
  Femman där mellan går skulle springa runt dammen i Pildammsparken 30 minuter och sjuorna där äldste går skulle springa 45 minuter runt dammarna. De räknade ihop dessa varv med 2 andra skolor från respektive klasser varför det nu ska vara bra för :-D.
  Hoppas i alla fall att barnen får en bra dag.

  Kramar från Malmö

 2. Lotte skriver:

  Vi hade skoljogg för ett barn igår och ett idag, de springer 3km. Kul att så många springer över hela landet 🙂
  Ha nu en kanonbra dag!! Jag slutar tidigt idag så jag och lilltjejen ska hem och städa sen så vi kan ha fredagsmys när mannen slutar 😀
  http://www.lotte4.blogspot.se

 3. Ulrika skriver:

  Skoljogg här med i Varbergs kommun. Undrar dock om det skiljer sig i längden för här var det bara 4 km, sen fortsätter lektionerna som vanligt. Så ingen matsäck här inte….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..