På Östermalm eller Söder? Öppna taxirörelse och odla mustasch!

Mer död än levande. Satte mig i soffan och kände hur jag liksom hamnade i koma, jag fattar inte att man kan vara så trött. Åldern tar ut sin rätt, eller kanske inte? Micke fyller 38 bast idag och han är piggare än mig hehehe. Vi bakade en tårta till honom och sjöng, det räckte tyckte han.

EmmyLou roade sig med att stapla Mickes snusdosor på mig, efter ett tag så ville hon något annat, mammaj Emmy vill spindel! Så då blev det youtube en stund 😀 Vad gjorde man innan youtube?

fredag1

fredag3

fredag4

När Micke plockade fram tårta så sprang hon snabbt bort dit. Charlie och Colin sprang också in i vardagsrummet efter att Engla-Freja varit borta och hämtat dom i hoppen. Skitiga och dana, så är dom lyckligast, det har jag läst! Men de glömmer både tid och rum, men fasen vad roligt de har med alla grannungar. Det är så skönt att barnen har sina vänner på gatan som de kan springa över och leka med. Ibland tänker jag på hur bortskämda vi är. Eller inte, vi har ju valt detta själva. Men tänk att bo i en storstad, exempelvis Stockholm. På Östermalm eller Söder, rätta mig om jag har fel för jag har ju ingen aning men vågar man släppa ut kidsen och leka där? Äsch morsan jag drar över till en polare… 6 år? Jag skulle vara som ett nervvrak, tycka det var asjobbigt. Men det kanske är som med allt annat, man lever efter situationen!?

fredag5

fredag6

Engla-Freja skröt lite och visade upp sina skoljoggen märken som hon fått på armen idag. 6 märken vilket jag förstår skulle betyda att hon sprungit 6 kilometer. 1 kilometer per varv och märke. Bra jobbat! Adam skröt om att han hade sprungit 10 varv men han hade bara 2 märken hehehe den lille rackar.

fredag7

fredag8

Jag skjutsade ett gäng ovanligt glada grabbar till en fest ute på vischan. Nollningsfest, gymnasiekickoff eller nått. Jag vet inte vad det kallades. Tänk när de alla är i den åldern, då får jag öppna taxirörelse och odla mustasch.

Nu väntar en härlig säng på mig. Hoppas ni har haft en mysig fredag ♥

Kram / Madeleine

 1. Amy skriver:

  Jag bor med min sambo och son i ett stadsradhus i Bromma. Här leker alla barn varje kväll på en stor innegård. De spelar fotboll, går själva till varann och de syns verkligen hur kul och roligt det har tillsammans. Så tvärtom jag bor i en stadsdel med mycket barn, parker, fotbollsplaner 4h gårdar och massa annat kul precis runt knuten.Tror mitt barn mår bättre här än om de bodde på landet:)

 2. Kattis skriver:

  Hej, vi bor på Söder i Stockholm och har en stor fantastisk innergård där barnen kan cykla, sparkcykla, sparka boll och leka. Mina barn och grannbarnen springer in och ut som dom vill. Så allt är inte bara betong och trafik för att man bor i stan

 3. Irene skriver:

  Från 7 års ålder fick jag klara mig själv på 70 talet. I dag tror jag du måste bli självständig extremt tidigt om du bor i stan!

 4. Lottis skriver:

  Hejsan, tänkte bra säga att oftast så finns det innergårdar när man bor i stan ( sthlm)som är väldigt fina!

 5. Fia skriver:

  Så mysiga bilder! Grattis till Micke! Haha Adams skryt hehe så gulligt, men när vuxna försöker på typ samma sätt blir det piinsaamt, ser vissa liknelser till en händelse häromdagen hehe…Lamporna i fönstret är sååå fina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..