Allt händer av en mening, det är jag övertygad om ♥

Hur har din dag varit? Jag har varit trött, sov dåligt natten till idag. Öhhh som vanligt då, det har blivit lite av en trend. Somnade tidigt och vaknade tidigt, har inget emot att gå upp tidigt men vid 02 är det ingen höjdare faktiskt. Det känns lite väl tidigt. Låg kvar och vände och vred, när klockan sen till slut ringde så hade jag precis somnat. Så idag har jag gått omkring och känt mig lite halvt bakfull men snuvad på det roliga så att säga hehehe.

Efter en hel dags jobb så var det skönt att hämta kidsen och bara få vara. EmmyLou hittade en nyckelpiga som hon tyckte skulle få flytta in till oss. Den är EmmyLous, mamma den är min! Med bestämd röst försökte hon att övertala oss allihop. Engla-Freja förklarade att nyckelpigan var tvungen att bo bland blommor och gräs. Man ska inte beskylla den här lilla tvååringen för att inte vara påhittig och initiativtagande. När jag vände ryggen till så hade den lilla busungen varit ute och hämtat både blommor och gräs. Jodå sådan är hon.

höst35

höst34

höst33

Charlie var också trött idag. Han somnade tidigt i soffan men först hann han med att skruva lite. Min mamma kallar Charlie för Henrik ibland för att han är så lik min bror Henrik. Han skruvade på allt när han var liten, lagade punkteringar och mekade med allt. Charlie fixar det mesta här hemma kan man säga, fixar även sådant som han inte behöver fixa också. Mindre roligt ibland kanske.

höst32

Adam drog iväg till sina kompisar direkt när vi kom hem, man ska vara glad om man ser honom till kvällsmaten sen är det dags för sängen. Jag ska inte klaga, jag är glad att han har vänner. Jag får dra in honom de dagar när det är läxor, tur han har lätt för sig. Han visade ett armband han fått idag, det matchade kläderna sa han.

höst30

Jag har köpt ljung, hade tänkt greja i trädgården men det blev aldrig av. Och nu kommer jag hinna med det förens efter barnmässan i helgen, kanske på söndag? Har ni några favoritblommor som ni köper till hösten?

höst31

Jag kommer om ett par veckor att flytta min blogg, jag hoppas ni följer med då. Där kommer jag berätta och dela med mig av saker som jag inte velat ta upp (än). Jag håller lite på det, kanske kommer det bli lite mer av något av det på bloggen och tankar omkring det. Vi tar det då, det är omtumlande. Det bubblar inuti mig, jag vill berätta men får hejdar mig. Jag har känt sorg, varit arg och känt hopplöshet men idag är jag glad

Imorgon ska jag till Linköping, en ny dag med roligt jobb.

 1. Susanne skriver:

  Hej
  Vad roligt med flytten! Ser fram emot att följa dig där.
  Ha en fin dag!

 2. Kajsa skriver:

  Grattis!

 3. Lena skriver:

  Självklart följer jag dig . Gilla ju allt med din blogg

 4. Varför byter man bloggportal? Som ny bloggare i medelåldern så har man inte riktigt koll, men du kanske vill förklara det? Hur som helst så hänger jag med till en ny blogg, älskar att läsa om dig och dina barn. Kram

  1. Malin skriver:

   Löneförhöjning såklart 😉

   1. L skriver:

    Jaa, vem vill inte ha det….

 5. MB skriver:

  JAg låter de blommor som fortfarande är fina stå så länge det varar. Sen i oktober nån gång sättet jag tallris i krukor och lådor. Stoppar ner nån kvist kärleksört och kanske nån kvist med rönnbär. Sen till december blir det ljusslingor i en del. Det där med att köpa höstblommor har jag alltid hoppat över. Om det inte finns som perenn i nån rabatt. Men man sparar nån krona he he för de står sig inte så länge.
  För övrigt följer man väl med om du byter bloggportal men vad blir skillnaden med vad du tänkt skriva där som du inte skriver här kan man undra? Men det visar sig väl

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..