Allt händer av en mening, det är jag övertygad om ♥

Hur har din dag varit? Jag har varit trött, sov dåligt natten till idag. Öhhh som vanligt då, det har blivit lite av en trend. Somnade tidigt och vaknade tidigt, har inget emot att gå upp tidigt men vid 02 är det ingen höjdare faktiskt. Det känns lite väl tidigt. Låg kvar och vände och vred, när klockan sen till slut ringde så hade jag precis somnat. Så idag har jag gått omkring och känt mig lite halvt bakfull men snuvad på det roliga så att säga hehehe.

Efter en hel dags jobb så var det skönt att hämta kidsen och bara få vara. EmmyLou hittade en nyckelpiga som hon tyckte skulle få flytta in till oss. Den är EmmyLous, mamma den är min! Med bestämd röst försökte hon att övertala oss allihop. Engla-Freja förklarade att nyckelpigan var tvungen att bo bland blommor och gräs. Man ska inte beskylla den här lilla tvååringen för att inte vara påhittig och initiativtagande. När jag vände ryggen till så hade den lilla busungen varit ute och hämtat både blommor och gräs. Jodå sådan är hon.

höst35

höst34

höst33

Charlie var också trött idag. Han somnade tidigt i soffan men först hann han med att skruva lite. Min mamma kallar Charlie för Henrik ibland för att han är så lik min bror Henrik. Han skruvade på allt när han var liten, lagade punkteringar och mekade med allt. Charlie fixar det mesta här hemma kan man säga, fixar även sådant som han inte behöver fixa också. Mindre roligt ibland kanske.

höst32

Adam drog iväg till sina kompisar direkt när vi kom hem, man ska vara glad om man ser honom till kvällsmaten sen är det dags för sängen. Jag ska inte klaga, jag är glad att han har vänner. Jag får dra in honom de dagar när det är läxor, tur han har lätt för sig. Han visade ett armband han fått idag, det matchade kläderna sa han.

höst30

Jag har köpt ljung, hade tänkt greja i trädgården men det blev aldrig av. Och nu kommer jag hinna med det förens efter barnmässan i helgen, kanske på söndag? Har ni några favoritblommor som ni köper till hösten?

höst31

Jag kommer om ett par veckor att flytta min blogg, jag hoppas ni följer med då. Där kommer jag berätta och dela med mig av saker som jag inte velat ta upp (än). Jag håller lite på det, kanske kommer det bli lite mer av något av det på bloggen och tankar omkring det. Vi tar det då, det är omtumlande. Det bubblar inuti mig, jag vill berätta men får hejdar mig. Jag har känt sorg, varit arg och känt hopplöshet men idag är jag glad

Imorgon ska jag till Linköping, en ny dag med roligt jobb.

 1. Jag älskar drama på film men idag har det varit drama i familjen och det är inte alls roligt. Förhoppningsvis lägger det sig snart.
  Jag har en ny favorithöstblomma, höstanemon. Köpte en till en god vän för ett tag sedan och den är så fin. Häromdagen köpte jag en till mig själv också :-).
  Följer självklart med till nya bloggen.
  Kram och godnatt!

 2. Visst följer jag med till din nya blogg!! Är in här varje dag och kollar 🙂
  Jag väntar alltid med Ljung tills det blir lite kallare för den torkar så lätt och blir ful. Om du inte sätter den än på ett tag så se till att den inte är torr.
  Själv har jag satt Cyklamen och Silvergirlang (silvertrassel). Det är så fint ihop tycker jag.

 3. Så söta dina barn är…ja visst matchade armbandet Adams kläder 😉
  Spännade vart du ska flytta bloggen…tycker egentligen du ska vara kvar på aff, du passar ju perfekt på denna portal tkr jag, och toppar, är nummer ett! Hade sidan hackats idag igen förresten, gud så korkat.. Följer självklart med och fortsäter följa bloggen!

 4. Klart man följer med !! Du är bäst ! Dina barn är så goa !! Det ska bli spännande att få läsa om dina förehavanden som du ska ta opp sen kram till er alla i familjen!!!!

 5. Kan du länka från den här bloggen till den nya sen då? Så man hittar ! Jag kan inte vara utan din blogg en endaste dag! Vad har du gjort med mig ! Din blogg är den första bloggen jag läst! Började för några månader sen. Efter det är jag FAST! Tack för att du finns ❤️

 6. Fin blomma på hösten är Cyklamen, står bättre utomhus än inne.
  Klarar lite nattkyla, brukar stå tills i november i Mellansverige, nära vägg i kruka.

 7. Min dotter är likadan. I lördags hade hon med sig en snigel hem…och då menar jag inte bara skalet utan invånaren också, den skulle bo hos henne sa hon och sova i hennes säng. Jo men tjena liksom haha :-).
  Ser fram emot att komma med till din nya blogg.
  Själv har jag massor att skriva om men vet inte riktig hur jag ska formulera mig ibland. Får nog göra upp en to blogg list :-D.

  Ha en jättebra dag. Kramar från Malmö.

 8. Vad spännande med din nya blogg. Måste bara få fråga var dina fina fönsterlampor, men blå mönstrade fot i vardagsrummet kommer ifrån. SÅÅÅÅ snygga 🙂

 9. JAg låter de blommor som fortfarande är fina stå så länge det varar. Sen i oktober nån gång sättet jag tallris i krukor och lådor. Stoppar ner nån kvist kärleksört och kanske nån kvist med rönnbär. Sen till december blir det ljusslingor i en del. Det där med att köpa höstblommor har jag alltid hoppat över. Om det inte finns som perenn i nån rabatt. Men man sparar nån krona he he för de står sig inte så länge.
  För övrigt följer man väl med om du byter bloggportal men vad blir skillnaden med vad du tänkt skriva där som du inte skriver här kan man undra? Men det visar sig väl

 10. Varför byter man bloggportal? Som ny bloggare i medelåldern så har man inte riktigt koll, men du kanske vill förklara det? Hur som helst så hänger jag med till en ny blogg, älskar att läsa om dig och dina barn. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..