Mot Örebro, nya Klong och känns overkligt!

Hallen börjar ta form sakta med säkert med sina inredningsdetaljer. Glasmästaren kommer nästa vecka och sätter in en spegel i min egendesignade hallmöbel, det ska bli spännande att få visa er. Nytt skåp som man kan tro är tillverkat just för det här hörnet är på plats, det är så oroligt vackert (ska visa er närmare vid senare tillfälle). Nya äng Silver Klong  pryder skåpet. Så fort jag hörde att den skulle komma i silverutförande så kände jag att jag ville ha en sådan eftersom den passar i färgsättningen till de övriga detaljerna. Jag har en svart ängvas sedan innan och jag tycker dom är superfina! Kikade på nätet och hittade dom inne i Linköping hos min fina vän Annelie som driver 200m2, så fort jag såg att det kommit in så bad jag henne lägga undan en. Var och hämtade den häromdagen, herregud det finns sååååå mycket fint att vila ögonen på inne hos dom. Ett riktigt inredningsmecka för de som är intresserade. Härliga människor och bra service. Ni hittar vasen

inreda5

inreda3

inreda2

Väskorna är packade och nu är vi redo för den roliga barnmässan i Örebro Älskade Ungar! Jämfört med andra kvinnor så packar jag alltid för lite. Tänker att äsch jag behöver bara ha ett ombyte ska ju inte vara borta så länge. Jag är väldigt lätt att resa med vill säga. När vi åkte till New York så skrattade Mirka och Emelie och undrade om jag hade glömt typ hälften. Irra runt i panik och packa hundra outfits är inte min grej. Snabbt packade och klara, men mina kära hårbollar blir oroliga. De vill såklart inte att vi ska åka, men helst av allt så skulle de väl vilja följa med. Det skulle vara en syn hej familjen taikon med hundra ungar, två katter och två hundar. Underbara kaos. Det ordnar sig alltid tänker jag lite naivt.

inreda6

inreda4

inreda7

inreda8

Mina stora pojkar som inte ska följa med till barnmässan är hemma och håller ställningarna. Jag fick muta Victor, sjuhundra spänn skulle ungen ha. Det är kärlek det! Han hade bokat in en helg i Stockholm som han fick ställa in, och hunddagis hade antagligen kostat skjortan. Dessutom är det skönare att ha dom på hemmaplan så ja jag fick köpa hans krav. Duktig förhandlare. Victor är verkligen en riktigt hundmänniska, han går ofta ut och går med dom. Skämmer bort dom med godis och låter dom ligga i hans säng.

Jag har precis jobbat ifatt allt jag var tvungen att få gjort innan helgen. Hann med ett litet spännande besök (som känns aningen overkligt!!!), wiiii ska berätta allt för er inom kort. Så nu är vi redo!

Bild 2016-09-21 kl. 17.06

Bild 2016-09-21 kl. 16.58 #2

Ses i Örebro ♥

Kram / Madeleine

  1. Tänk att det finns så mycke humorsbefriat folk!! Det är väl ett uttryck man brukar använda! Måste man ta allt så allvarligt. Måste va ett himla trist liv!

   1. Det handlar inte om humor utan om respekt för utsatta människor.
    Är det ett uttryck du också brukar använda kanske du ska tänka till en extra gång.
    Folk lider på grund av att sådant här sprids.

 1. Vas för 1500 spänn efter skorna! Nu blir det nog spekulationer igen. Skulle gärna haft en sådan. Älskar designersaker, från väskor till prydnadssaker! Ska kolla in shopen du länkade till nu!

 2. Det räcker väl med en Klong vas.Det ser ut som du har hur mycket pengar som helst och kan köpa utav allt.
  Tycker du överdriver lite med inredning slänger dig hit och ditt passar inte soffan så köper vi ny. Ursäkta min åsikt men det ser ut som du är gjort av pengar. Naglarna var inte fina heller.

  1. Kanske man kan ”köpa” vissa saker när man gör reklam för dem! Inte så svårt att förstå… Själv prioritera jag lite dyrare saker emellanåt och barnen lider inte för det.. Kvalité kontra kvantitet kan vinna i längden!

 3. Tack för du visade vart entrén skulle va☺ Då kunde vi gå tillbaka till hotellet och längta till morgondagen. Är skönt att ta en tur på kvällen innan och titta vart man ska gå, så slipper man stressa på morgonen ☺ Syns imorgon. Kram Sandra

 4. Älskar vasen, men jag såg att den är känslig för växtdelar!? Känns ju trist att köpa en så dyr vas och sedan behöva slipa, putsa och spraya för att den inte tål växtdelar.

 5. Du har så mycket fint. Gillar ditt vackra hem. Åh dessa underbara Flat coats. De är helt fantastiska. Alltid glada och kärvänliga och så underbart goa. Har en vän som har sådan ras. Hoppas du får det bra på mässan. Kram Christina

 6. Va fint du har, njut medans du har råd. Själv är jag pensionär och efter att ha jobbat i Landstinget hela livet får jag nu ut ca 11000 / mån. Tur jag älskat mitt jobb i alla fall. (distr.sköt). Njuter nu av min ledighet men har inte råd att köpa det man vill
  Ha en härlig helg

   1. liisa. Läste på flat coated retriever klubbens sida att det kan förekomma vita strån till en liten vit fläck och då allra mest på bröstet. Det har även fötts gula flattar.

  1. En pensionär här oxå. Men jag skulle glad om jag fick ut 1100:- Efter 50år i industrin med tunga lyft och monotomt arbete där kroppen är utsliten så får jag vara glad för 9172:-

 7. Nja, köper man skor för dyra pengar och inredningsdetaljer så kan man nog ha råd att lämna hundarna på hunddagis. Men visst barnen kan absolut lära sig att ta lite ansvar, men betala dom för det, hmmmmmm.

  1. Man väljer ju själv vad man vill lägga sina pengar på. Kan spela in att hon helst låter en nära anhörig ta hand om hunden oxå 🙂

 8. Hej !! Vill bara säga att jag tycker det är mycket gnäll över vad du köper och gör. Man undrar vad dom finner för lycka med att hela tiden gnälla jösses säger jag bara vilka läsare så jävla synd det är om dom. Tack för att du är den du är. Så roligt att läsa din blogg. (Bry dig inte om den svenska avundsjukan) kram !!

  1. Bra skrivet Lovisa! Förundras över vilka människor det finns! Det måste väl vara upp till var och en att bestämma vad man vill lägga pengar på! En del röker och går på krogen, en del åker till Thailand, en del köper dyr heminredning, skor och väskor. Det är väl det som är härligt att alla är olika!

  2. Det sticker nog i ögonen på många att Madde gör sådant som hon mår bra av. En del klarar väl inte av det då de kanske inte har det så roligt själva. Inget gör mig förvånad längre när det gäller den här bloggen, många gör vad som helst för att försöka trycka ner Madde.

 9. Som t.ex pensionär, hur kan man då vara avis på unga tjejer o vad de köper? Jag e själv pensionär och VET vad det innebär. Har faktiskt mindre pension än någon av er och det skulle aldrig komma på fråga, att jag skulle vara avundsjuk på en ung fru.

 10. Vi vet inte ett dugg om var Madde får sina pengar ifrån! Kanske ett arv???? Kanske en stor vinst???? Man kan inte spekulera i allt. Sen tror jag att man tjänar ganska bra på att blogga. Suck! Ja, det är bara att inse. Man har valt fel yrke helt enkelt. Hahaha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..