Mot Örebro, nya Klong och känns overkligt!

Hallen börjar ta form sakta med säkert med sina inredningsdetaljer. Glasmästaren kommer nästa vecka och sätter in en spegel i min egendesignade hallmöbel, det ska bli spännande att få visa er. Nytt skåp som man kan tro är tillverkat just för det här hörnet är på plats, det är så oroligt vackert (ska visa er närmare vid senare tillfälle). Nya äng Silver Klong  pryder skåpet. Så fort jag hörde att den skulle komma i silverutförande så kände jag att jag ville ha en sådan eftersom den passar i färgsättningen till de övriga detaljerna. Jag har en svart ängvas sedan innan och jag tycker dom är superfina! Kikade på nätet och hittade dom inne i Linköping hos min fina vän Annelie som driver 200m2, så fort jag såg att det kommit in så bad jag henne lägga undan en. Var och hämtade den häromdagen, herregud det finns sååååå mycket fint att vila ögonen på inne hos dom. Ett riktigt inredningsmecka för de som är intresserade. Härliga människor och bra service. Ni hittar vasen

inreda5

inreda3

inreda2

Väskorna är packade och nu är vi redo för den roliga barnmässan i Örebro Älskade Ungar! Jämfört med andra kvinnor så packar jag alltid för lite. Tänker att äsch jag behöver bara ha ett ombyte ska ju inte vara borta så länge. Jag är väldigt lätt att resa med vill säga. När vi åkte till New York så skrattade Mirka och Emelie och undrade om jag hade glömt typ hälften. Irra runt i panik och packa hundra outfits är inte min grej. Snabbt packade och klara, men mina kära hårbollar blir oroliga. De vill såklart inte att vi ska åka, men helst av allt så skulle de väl vilja följa med. Det skulle vara en syn hej familjen taikon med hundra ungar, två katter och två hundar. Underbara kaos. Det ordnar sig alltid tänker jag lite naivt.

inreda6

inreda4

inreda7

inreda8

Mina stora pojkar som inte ska följa med till barnmässan är hemma och håller ställningarna. Jag fick muta Victor, sjuhundra spänn skulle ungen ha. Det är kärlek det! Han hade bokat in en helg i Stockholm som han fick ställa in, och hunddagis hade antagligen kostat skjortan. Dessutom är det skönare att ha dom på hemmaplan så ja jag fick köpa hans krav. Duktig förhandlare. Victor är verkligen en riktigt hundmänniska, han går ofta ut och går med dom. Skämmer bort dom med godis och låter dom ligga i hans säng.

Jag har precis jobbat ifatt allt jag var tvungen att få gjort innan helgen. Hann med ett litet spännande besök (som känns aningen overkligt!!!), wiiii ska berätta allt för er inom kort. Så nu är vi redo!

Bild 2016-09-21 kl. 17.06

Bild 2016-09-21 kl. 16.58 #2

Ses i Örebro ♥

Kram / Madeleine

 1. Vi vet inte ett dugg om var Madde får sina pengar ifrån! Kanske ett arv???? Kanske en stor vinst???? Man kan inte spekulera i allt. Sen tror jag att man tjänar ganska bra på att blogga. Suck! Ja, det är bara att inse. Man har valt fel yrke helt enkelt. Hahaha.

 2. Som t.ex pensionär, hur kan man då vara avis på unga tjejer o vad de köper? Jag e själv pensionär och VET vad det innebär. Har faktiskt mindre pension än någon av er och det skulle aldrig komma på fråga, att jag skulle vara avundsjuk på en ung fru.

 3. Lovisa skriver:

  Hej !! Vill bara säga att jag tycker det är mycket gnäll över vad du köper och gör. Man undrar vad dom finner för lycka med att hela tiden gnälla jösses säger jag bara vilka läsare så jävla synd det är om dom. Tack för att du är den du är. Så roligt att läsa din blogg. (Bry dig inte om den svenska avundsjukan) kram !!

  1. Anette skriver:

   Bra skrivet Lovisa! Förundras över vilka människor det finns! Det måste väl vara upp till var och en att bestämma vad man vill lägga pengar på! En del röker och går på krogen, en del åker till Thailand, en del köper dyr heminredning, skor och väskor. Det är väl det som är härligt att alla är olika!

  1. Ida skriver:

   Det sticker nog i ögonen på många att Madde gör sådant som hon mår bra av. En del klarar väl inte av det då de kanske inte har det så roligt själva. Inget gör mig förvånad längre när det gäller den här bloggen, många gör vad som helst för att försöka trycka ner Madde.

 4. Emma skriver:

  Bor ni alla på scandic, för jag har bara sett micke och barnen?

 5. Det är roligt att unna sig något extra och speciellt ibland! Härligt att längta till det där fina också. Jag gör precis som barnen och skriver önskelistor 🙂
  Ha en härlig helg!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..