När jag vände ryggen till…

Imorse var det cirkus, efter en helg borta så blir man lite oorganiserad. Eller i alla fall jag. Dessutom kanske man på något sätt går in något slags ”semestermood” ? Hotellfrulle, slippa laga mat och bli bortskämd. Starten på vardagen blir tuff kan vi säga.

Barnen ville vara hemma idag. Adam satte sig vid bordet och började bygga med lego som vi köpte på Älskade Ungar mässan. Bara lite till mamma!? EmmyLou skulle prompt ha sina nya kläder som låg i den fina goodiebagen som vi vipbloggare fick. Jag som tänkte vi skulle ”spara lite” på de kläderna och sa nej men när jag vände ryggen till så hade den lilla busungen övertalat storasyster att klä på henne nya kläderna ändå. Nu var hon färdig tyckte hon, och gick ut på trädgården barfota. Efter några sura miner på golvet i vardagsrummet så blev hon glad igen 🙂

morgon52

morgon50

morgon51

Tröjan hittar ni HÄR och den fina klänningen med giraffen på (ska visa bättre bilder vid senare tillfälle!) hittar ni HÄR! 

Jag kommer lägga upp mera bilder från barnmässan senare idag. Jag vill passa på att säga att jag är oerhört glad över att så många vågade sig fram och hälsade på oss, det värmer.

Kram / Madeleine

  1. Sandra skriver:

    Tack för ett kort snack på barnmässan☺ Mirka och du verkade ur gulliga☺ Tänkte fråga om du ville ha bilden på dig & Mirka som jag tog? Kram Sandra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..