Höstmys, mina gamla godingar och rabattkod!

Vet ni vad, förutom att jag tycker att regn kan vara fruktansvärt tråkigt så fullkomligt älskar jag hösten. Jag har faktiskt längtat lite efter den. Idag frös jag för första gången när jag var ute och nu under kvällen så har det blåst upp och man kan riktigt höra vinden ta tag i träden utanför. Då kan man tända ljus och krypa ner i soffan med en filt. Ta på sig varma gosiga stickade tröjor och njuta av alla vackra färger som omger oss.

Såhär såg det ut för ett exakt ett år sedan när jag promenerade längst kanalen…

höst14

höst15

Gillar ni hösten? Naturen är helt magisk! På hösten saknar jag de småländska skogarna där jag vuxit upp, tystnaden och luften. Alla familjemiddagar i ishult, det är min barndom.

Ikväll tände vi kronljus för första gången vid middagen. Adam undrade om det redan var advent, haha den lille knäppgöken. Sen sa han att han skojade.

höst8

I samarbete med Thefashionroom.se så får jag dela med mig av ännu en mid season sale ♥ Då kan jag dela med mig av en av mina favoriter som jag vet blivit väldigt populära hos många och som är helt rätt i tiden just nu när mörkret kommer. Ljushållaren Esther, fin att bara titta på tycker jag men också väldigt vackra med tända ljus såklart. Jag kan skvallra om att de också är på väg in i Silver, det går att förhandsboka. Vet att de var slut på ett nafs sist, det är jättebra pris också vilket resulterar i att alla kan köpa.  Om ni använder er av  kod: madde15 så får ni 15% på hela sortimentet också 🙂 Bra va! Ni hittar ljushållarna HÄR!

inredning42

inredning41

Esther i mässing och svart…

fashion12

fashion10

Måste hänga upp mitt lilla lejon också, men det verkar som om det flyttar upp på övervåningen. Vi har börjat att greja där uppe med nu, vi som skulle koncentrera oss på en sak i tagen hehe. Jag fick en fråga bland kommentarerna ang det här lejonet, vart de kunde hitta det. HÄR hittar ni kissekatten i olika utförande 🙂

lion_citat-510x600

Själv slog jag till på ett par gamla godingar idag, ville ha ett par enkla sneakers. Vad vore då inte bättre en ett par hederliga Adidas. Kommer ihåg hur jag hade sådana jag vet också att jag levde i mina röda pumaskor, jäklar vad snygg man var. Och skorna var så sköna så man kunde gå i flera timmar i dom. Vet att jag grät en skvätt när de gick sönder.

idag19

image

Kanske skulle gå in mina Stan Smith i Stockholm imorgon, jag lyckas ju alltid också få skoskav när jag är i Stockholm. Hej bitter hahaha.

Jag ska minsann försöka gå upp i ottan så jag kommer iväg skapligt. Så nu är det dags att krypa till kojs, sov gott mina vänner, pussa på den som ligger bredvid och ligger det ingen bredvid så skicka ett sms till någon som du håller av. Det gör så mycket ♥

Kram / Madeleine

 1. Catrin skriver:

  Hej är du från ishult? I oskarshams kommun har precis flyttat till Kristdala i ett stort 200 gammalt hus

  1. Hej Catrin, men kan säga att jag delvis är uppvuxen i ishult. Har varit där nästan alla helger och alla lov sedan jag var liten. Min pappas barndomshem ligger i ishult, även kallat strandvillan. Ligger precis vid issjön. Kristdala har man varit i några gånger 😀 Vad spännande med ett sådant gammalt hus. Nu är det flera år sedan jag var i dessa trakter men jag måste nog snart åka och titta om det ser likadant ut.

 2. Jag älskar också hösten! Det är så fantastiskt vackert! Helt magiskt!

  Jag har alltid gillat Converse men vann sådana Adidasskor genom Fantas designtävling i somras. PCB jag måste hålla med dig, de är så GRYMT sköna att gå i!! Stor skillnad!

  Ha en härlig helg!!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. anna skriver:

  Är du från Ishult?

 4. Linda skriver:

  Ett litet tips! Sätt på skavsårsplåster INNAN du går in skorna. Brukar jag göra och slipper alltid skavsår 🙂

 5. Hösten är fantastisk precis som du beskriver, dock kan jag få ångest för den kommande årstiden vintern som alltid kommer för fort efter hösten :0)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..