ANNONS

En liten nattuggla…

/

Gårdagen föll bort, huvudvärk igen. Usch jag jag har fått en helt annan förståelse för de som lider av svår huvudvärk. För Engla-Freja när hon får sin Hortons-huvudvärk (det var länge sedan nu tackochlov!) för andra som har migrän osv. Det är verkligen hemsk. Att jag har fått huvudvärk beror på annat, bara något som har med graviditeten att göra tror jag. Vaknade tom natten till igår med huvudvärk, det brukar ju försvinna när jag har sovit, men nej skiten var kvar. Men sedan igår eftermiddag/kväll så har det känts bättre och sedan bra igen. Men därav så har mina uppdateringar varit dåliga, hoppas ni förstår.

Emmy somnade tidigt, jag trodde faktiskt hon sov för natten men nej nej, hon tog sig bara en powernap. Hon slog upp sina blå piggare än någonsin, godmojjon mamma. Nej det är natt vi ska sova! Trodde jag ja, nej nu är det lek med små ugglor och Emmy skulle ha hårspänne och vara vaken i soffan. Det var viktigt att vi skulle sitta soffan. Lila tomten med, han ska vara med överallt! Allt som är lila.

kvall1

kvall2

kvall3

kvall4

Förhoppningsvis så tröttnar hon snart så vi kan gå och lägga oss igen. Sov gott, eller godmorgon för er som läser det här om några timmar ♥

Kram / Madeleine

Uppdatering, då ni är många som undrar vart leksakerna kommer ifrån – ni hittar dom HÄR!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00