varför är vi kvinnor så stolta i situationer som dessa?

Som en apatisk zombie har jag spenderat tiden pen sängen och soffan.  Förutom ett gnälligt inlägg så kommer jag göra lite reklam för pjucksen som ni efterfrågat!

Jag är envis och ”klarar” mig själv. Så har jag alltid funkat på gott och på ont. Jag har en smärttröskel som är ganska hög. Men nu är jag ynklig, riktigt ynklig. Micke har varit hemma och vabat Emmy, hon är också sjuk och kräks av sin höga feber. Den enda av mina barn som kräks av feber. Stackars liten!

När Micke sa igår att han skulle jobba idag så bröt jag ihop, jag har alltid varit hemma med sjuka barn trots att jag själv inte mår bra för att det inte ska påverka Mickes jobb. Jag är ju ändå hemma liksom, men nu kände jag att nej det går bara inte! 

Från ingenstans så bryter jag ihop och börjar gråta, som om jag får dåligt samvete för att Micke måste vara hemma. Jag klarar knappt att gå på toa och kissa själv för jag får svimningskänslor. Nu får jag skärpa mig, varför är vi kvinnor så stolta i situationer som dessa. Man kan ju be om hjälp!

image

Eländig i soffan… 

Det plingade i Mickes mobil, det var vänner till oss. Vi har precis kommit hem från Ullared, såg att ni var sjuka behöver nu hjälp med något? Vi kan åka och handla, hör av er om vi kan göra något! Och där kom nästa bryt! Jag började böla igen. Vilka fina  genuina människor! Jag blir rörd till tårar, sådant är inte självklart idag. Folk tänker inte dom banorna längre, alla är upptagna med sitt. Men bara det att han smsade och frågade ❤️ Tack poliskonstapeln, med dig i staden känner man sig trygg!

Jag har legat vaken i sängen sedan 03.00, vridit mig av frossa varvat med svettningar. Kan inte hitta en skön sovställning, magen börjar bli för stor. Ska börja med kuddar mellan benen det är bra. Jag hostar lungorna ur mig, har en hink bredvid mig, i kombo med illamående och sura uppstötningar så är inte hosta bra alls, ja ni fattar!

Emmy ligger bredvid mig, kramar min arm och jag har precis fått i mig en isglass. Och på det min nya överlevare Rennie!

image

image

Jag lovade er en rolig och efterlängtad rabattkod på mina pjucks! Jag ska göra ett bättre inlägg om det här senare idag igen om jag är på benen.

I samarbete med elsaleonie.com så har jag nu fixat 20% rabatt på ett helt köp ✨

image

Där kan hitta fina tröjan, mössan och pjucksen jag visade för ett tag sen!

Skorna är superpoppis nu och jag förstår varför! Dels för att dom är fina men också för att dom är sååå skona och varma. Perfekt att passa på att shoppa nu med bra rabatt.

klader2

klader4

klader6

Jsg har ett par haremsbyxor därifrån också, sköna som fasen! One size men passar faktiskt typ alla, tom mig hehe! Micke tycker jag ska byta kläder ibland. Ja jag lever i don byxorna när jag inte har pyjamas på mig. Älskar att få vara som jag vill

Ni hittar direkt till sida HÄR och glöm inte koden: MADELEINE

Nu ska jag slå på nyhetsmorgon och dricka en kopp varmt honungsvatten.

Kram / gnällspiken!

 1. Oh no. Fy vad du ändå gör det bra!! O att du orkar skriva ett vettigt inlägg på de Jag hade också en jäkla hosta förra graviditeten med våran tredje gosse. Hostade så ett av mina revben plötsligt gick av, fy värre smärta än o föda barn ! O så hosta samtidigt och så var man hög gravid o magen skit spänd o trångt o allt (vecka 35). Inte en lek när sånt sker, blev tom tvungen o äta lite morfin trots att kg vad gravid, inget hjälpte mot smärtan o man bara grät.. hemskt ! Hoppas att du kryar på dig snabbt verkligen ingen kul o va sjuk när man samtidigt vet att man behövs i hemmet o med barnen. De som va så himla jobbigt också var ju bla att barnen gärna ville klättra på mig där man låg i smärtor, usch. Hur lär man barnen att lyssna på vad man säger ? De har alltid knäck i öronen tom när jag var så himla dålig. kram kram

 2. Anna H skriver:

  Kom att tänka på finaste namnet till lillasyster: Ida-Lova , passar ju så bra med de andra 🙂 kram

 3. Evelina skriver:

  Hualigen jag förstår dig, man ska vara ”duktig” och fixa allt själv…Men lägg dig nu raklång och vila och ta emot all hjälp du får och erbjuds…..Å frästen vilken supervän, sådana ska man var rädd om och själv komma ihåg den dagen han/dom behöver hjälp. Krya på!!!

 4. Men stackare!! Det är så jobbigt att vara sjuk och mamma samtidigt och dessutom gravid!! Men jag förstår vad du menar med att vara hemma själv med barnen när man är sjuk. Det har jag varit många gånger. Försökt göra mat med kräkshinken i hand typ.
  Hoppas att du mår bättre snart!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..