Överlyckliga barn!

Som vi har lekt sedan julafton 🙂 Både barnen och vi vuxna. Vi tycker det är minst lika roligt som de små med allt som har med julen att göra. Tjejerna och killarna ska tilläggas har verkligen uppskattat dockskåpet som de fick på julafton. Killarna ville inte vara med på bild, det kan ju vara lite pinsamt haha. Monster High dockor stod högt upp på önskelistan till tomten, och när jag såg detta dockhus så tyckte jag att det såg ut som ett Monster High hus. Okej jag erkänner, jag ville ha det själv 😀 Har alltid önskat mig ett dockhus, men fick aldrig något. Har inte gått någon nöd på mig ändå men drömmen om det där perfekta dockhuset fick mig att köpa ett till mina egna barn. Min mamma skrattade och sa att det inte fanns några sådana hus när jag var liten.

Tuvis min var oslagbar, hennes ögon tindrade och hon visste inte riktigt var hon skulle ta vägen när hon såg det ♥ Barnens tacksamhet. Jag vet inte hur många gånger de har sagt tack.

Många på instagram frågade vart vi köpt dockhuset och ni hittar det HÄR!

EmmyLou leker med sin nya bebis, hon kallar den för lilla P, lillsnörpan! Precis som bebisen i mammas mage. Vi hittade en lila vagn, lyckan var total! Allt som är lila blir till guld i Emmys värld 🙂

Jag fick också det som stod högst upp på min önskelista till tomten. Något som också underlättar i min utbildning och mitt jobb som nagelterapeut. En electric drill machine 🙂 Det kommer gå sååå mycket snabbare att jobba nu. Det beror givetvis på ovana just nu men jag känner att det blir ganska påfrestande för handleden när man filat tio naglar för hand. Sen är det roligare att jobba med en elfil.

Sen fick jag superfina glittergeler som jag önskat mig! Emmy blev lika glad som mig – LILA!

Turkosa nyanser! Ahhh älskart! Älskar alla färger har jag kommit på hehe. Men allt som lutar åt de blåa tonerna älskar jag lite mera. Nu vill jag bara börja skapa, forma och låta fantasin flöda.

Imorgon sa jag faktiskt sätta mig och plugga lite efter juluppehåll och influensa. Känns som jag ligger lite efter men min lärare tycker inte jag ska oroa mig, jag kan nog vara den jobbigaste eleven av dom alla med alla frågor jag har haha.

Idag har lilla P levt rövare i magen. Om hon nu kommer att få heta P, jag har två andra namn som jag gillar också. Det är svårt med namn, det visar sig om några veckor. Det går så himla fort nu, helt galet fort! Jag är i sjunde månaden! Känns overkligt, och lite konstigt. Jag är så nyfiken på vem hon är nu, hur hon ser ut och vem hon kommer att bli. Om hon är lik de andra barnen.

Har börjat handla på mig lite mera bebiskläder, men har insett att jag kanske borde förbereda mig lite mera. Har ju lite kvar sen EmmyLou var liten men jag har också gett bort väldigt mycket eftersom jag inte skulle ha flera barn.

På söndag har jag en nittonåring i huset! NITTON ÅR! Det är overkligt om något, kan inte riktigt fatta det. Min lilla pojke!

Nu ska jag krypa ner och avrunda denna måndag med att googla marmor till badrum 🙂 Berättar mera imorgon!

Kram / Madeleine

  1. Jag är fortfarande under utbildning men får givetvis börja ta emot kunder. Än så länge så kör jag bara på de i min närhet.

   Tack, hoppas du får en fin dag <3

 1. Hej! Tack för en härlig blogg! Jag klickade vidare och kollade på dockhuset, 2000 kr! Vad har ni för jul budget? Vi har 4 barn och handlade för ca 2500 till alla 4. Hur får ni det att gå ihop med julklappar, julmat och det vanliga som behöver inhandlas? Du kanske börjar inhandla julklappar tidigt? Förstår om du inte svarar men jag var bara lite nyfiken. =)

  1. Hej Hanna,

   Vi handlade vissa julklappar tidigt. Sen väljer vi alltid att skämma bort våra barn lite extra på julafton. Alla har olika inkomster såklart. Men istället för att handla en massa året om så lägger vi krut på just julen. Både jag och Micke arbetar och tjänar pengar, sen har vi mor och farföräldrar som handlar julklappar också.

   Vi lägger ca 15 000kr på bara mat VARJE månad så den som tror att det är gratis att ha många barn har fel 🙂 Klart man får vara nyfiken 🙂

 2. Ååh så fint dockhus, underbart, förstår att de blev glada och att du ville ha ett sånt hehe.. älskade också dockskåp när jag var liten men hade inget eget, så jag hade absolut köpt ett om jag haft en dotter 😉 Namn är svårt, PennyLane, MillyBelle, JunieBell är fina namn…men ni känner bäst själva. Ofta när man går in på din blogg så tar det tid innan bilderna laddas upp. Gott slut till er alla och Gott nytt år!

 3. Hej Madde!
  Jag har läst din blogg sedan första säsongen av familjen annorlunda och vet att du älskar barnvagnar 😉 vet att du redan har gett lite tips ang. Barnvagnar med tidigare barn men är nyfiken på vad ni väljer för vagn nu till den nya familjemedlemmen? jag väntar mitt första barn och är helt vilsen i barnvagnsdjungeln. Jag vill ha en rejäl men smidig och snygg vagn som håller i längden! Vad skulle du välja??

  Många kramar

 4. Det känns som om det finns folk som tycker det är fel att ge sina barn dyra eller mycket saker på julen. Varför skulle det vara fel? Varför är det bara rätt att tänka som ni andra? Jag själv ger för över 10.000 kr per barn under julen. Jag älskar att ge och försakar massor för egen del men det är ett val jag gör och jag anser inte att det är fel, inte heller att bara ge för någon hundralapp. Själv vill jag aldrig ha något i julklapp. Blir så glad om jag får en god julhälsning. Mina barn vill däremot ge mig saker och jag skulle aldrig tacka nej. Det vore att sänka mina barn enormt.
  Nu lär det bli hat är jag rädd för.

 5. Härliga bilder.
  Ville bara fråga, jag tänkte köpa ett sådant dockhus till min lilltjej nu när hon fyller år. Behövde ni sätta ihop det själva och var det isåfall svårt att få ihop det?
  Mvh från en singelmamma med tummen mitt i handen

 6. Vet inte om jag missat , men har du lagt ner bloggen? Lite tråkigt för man slutar ju gå in och kolla om där inte finns några inläggTack för en annars bra och intressant blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..