Tack vare er! Och det här packar jag i BB-väskan!

Inatt var jag med om en mindre charmig upplevelse! Jag måste nog smälta den själv fört innan jag delar med mig av äckelsaker hehe. Men om vi säger såhär, magsjuka  i kombo med höggravid är inte att rekommendera fyfasen 🙁

Det blir enligt 48h regeln en extra dag hemma. Så på onsdag då är det tänkt att de små sjuklingarna ska få återgå till vardagen, förhoppningsvis friska som nötkärnor. Vilken pärs det här har varit, det kan bara bli bättre nu så man får se det positiva i det hela. Vi har ju massor med roligt att se framemot i helgen när vi ska till Skövdetrakten 🙂 Wiiiii vad spännande!

Idag står det inte mycket på agendan mer än att piggna till. Jag har vilat så mycket jag kunnat, sen har jag faktiskt börjat förbereda den där BB-väskan. Även om jag förhoppningsvis inte behöver ligga kvar vilket jag aldrig gjort så är det såklart ett måste att ha med sig ombyte, dubbelt ombyte skulle jag rekommendera (man vet aldrig vad som händer, man kan blöda igenom osv) kläder till bebis, schampo och balsam, tandborste, tandkräm, hudvårdsprodukter, deo, lite makeup kanske, KAMERAN! Blöjor, bindor, amningsskydd (och glöm inte att hålla varmt om tuttarna), snacks (för man är hungrig som en varg efteråt och då blir man sugen på allt möjligt) kläder till pappan. Kan inte komma på att jag haft något annat med mig? Jo babyskyddet är bra att ta med 🙂 Annars kommer man ju inte hem!

Vi har faktiskt bestämt oss för ett babyskydd nu, mycket tack vare er bloggläsare som tipsat oss! Jag som dessutom har en rygg som är lite paj och för att inte glömma en magmuskulatur som är obefintligt efter denna graviditet skulle jag tro vill ha ett ”lätt” babyskydd dvs en bilbarnstol som inte är tung. Säkerheten tummar man ju inte inte på för den är absolut viktigast såklart men jag blev otroligt glad över att ni tipsat om BeSafe när jag upptäckte att detta var det lättaste alternativet på marknaden.

Så nu ska jag bara ta tag i det och åka och handla det också, det är ju ett litet tag kvar så jag hinner väl 🙂

EmmyLou fastnade vid youtube en stund idag. Inte klokt vad barnen är duktiga! Om man nu ska jämföra med vad en annan upptäckte som tvååring. Hon öppnar upp programmen själv och söker upp det hon vill titta på. Hon har lärt sig känna igen. Sen sjunger hon med och fyller i repliker. Vad kommer tvååringarna göra om femtio år? Ta sig till förskolan på egen hand hehe.

Vi skulle gå ut med Buster, jag tog på henne utan att hon märkte det, totalt fokuserad i sitt ♥

Dom där lockarna! Precis sådär såg Wille ut när han var liten. Korkskruvar ner på ryggen…

Kom nu matte… 

Nu ska jag försöka få inspiration till middag idag. Har inte någon direkt matlust just nu, svårt att få i mig något överhuvudtaget. Såg att min fina duktiga vän Jenny som driver  jennysmatblogg.nu lagt upp saftiga morotsbiffar. Jag brukar göra sådana också, nästan efter samma recept. Nu var det länge sedan men det blev jag lite sugen på efter att hon lagt upp det. Kanske får bli det 🙂

Vad ska ni äta idag?

Kram / Madeleine

  1. Att hyra babyskydd genom landstinget har man väl inte fått på snart 10 år i mitt landsting iaf. Vad gäller att barnen kommer in på dåliga sidor på iPad och mobil så kan man lägga in barnspärrar som gör att de inte kommer in överallt.

 1. Jag vart också sugen på biffarna när jag läste hennes blogg tidigare Men idag blir det färdiga sojabullar, potatis och bea. Är så trött idag så orkar inte göra nåt avancerat Trevlig kväll och hoppas att ni kryar på er. Kramar från Köping

 2. Ingen bra idė att laga middag till din familj om du själv varit sjuk i natt. Du lär ju smitta hela familjen. Bättre äta färdigmat tills du är smittfri eller låta Micke laga (om inte han också är sjuk/varit sjuk så klart). Inget illa menat, du gör det som fungersr bäst för din familj, bara ett råd från mig 🙂 . Hoppas allt går bra med kommande förlossningen!

 3. Ja fy katten. Själv blev jag magsjuk när jag väntade mitt andra barn i v. 36. Det var verkligen inte trevligt, och fy så ont det gjorde! Kändes som att bebis skulle komma ut..
  Hoppas ni kryar på er nu och ingen annan drabbas!

 4. Ta med makeup till BB? Har du någonsin sminkat dig inför hemresan därifrån?
  Alla bloggar och listor som jag läst skriver precis tvärt om, lämna sminket hemma, du kommer inte använda det. Rengöring och fuktkräm, jaaaa visst men makeup neeeeeej.
  Såklart man vill vara ”snygg”, färga fransar och bryn veckan innan så ser du piggare ut.

  1. Direkt efter förlossningen när bebis kommit så tar jag alltid en dusch och direkt efteråt fixar jag alltid till mig, dvs sminkar mig ☺️

   Får alltid ett adrenalinpåslag som gör mig pigg och håller mig vaken ett par dygn efteråt! Blir som en duracellkanin.

   Varför skulle man inte kunna ha makeup på BB?

 5. Vad spelar det för roll om andra tycker att det är onödigt att ta med sig smink till BB? Det gör man väl som man vill och så får andra göra som de känner för.

 6. Håll koll på dottern och vad hon får syn på på nätet, därute finns massor av ruskigheter barnen kan råka få syn på. Min dotter var 10 år när hon plötsligt kom in på en porrsida, ingen härlig upplevelse kan jag säga då det dessutom fanns inslag av våld med…barn ska inte sättas ensamma med en mobil. Nu menar jag inte att din dotter varit ensam men.,kanske ett intressant tema, barn och internet, att skriva om menar jag!

 7. Åh lider med dig!
  Vi skulle vara romantiska innan bebis kom..boka hotell åt flott middag ..
  Vid ett tiden på natten vart jag väldigt dålig och bodde (utan detaljer) på toan …satt på toan och spydde i handfatet…
  Dock vart jag grymt matförgiftad… Förrätten…
  Än idag ..14 år sedan så en hemsk hemsk upplevelse!!
  Dottern kom strax därefter,4 veckor tidigare……

 8. Jag blir så ledsen när jag ser en tvååring sittandes framåtlutad och fånstirra i en mobil…
  Ta och googla lite på gamnacke så ser du hur barnen som växer upp nu kommer att se
  ut i framtiden.
  Nu får jag väl en mängd påhopp men det jag ser dagligen i mitt arbete i skolan har gjort
  mig alldeles skräckslagen inför framtiden och dess invånare, så därför mina ord..
  Tack och lycka till med din lokal och med arbetet… och framförallt nya bebisen.

   1. Undrade mest för du inte nämnde honom, och det är kanske lättare som höggravid att ta en åt gången…det fick jag göra som nysmittad då vi hade två hundar, det var en pärs ibland Och så har han ju inte synts/nämnts på länge 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..