När barnen shoppar på KidsBrandStores REA!

Reklam i samarbete med kidsbrandstore.se

Idag började dagen sent. Trots varm dusch sent igårkväll så hade jag svårt att somna. Bebis i magen gör kullerbyttor och gör allt för att förbereda mig på vakna nätter och minimal sömn. Det gör inget, hon får gärna komma nu! Längtar så jag spricker ♥

Charlie fick febernedsättande för en stund sedan, då kvicknar han till och blir pigg. Men sportlovet förlängs med vab imorgon för den killen, stackars barn. Hela sportlovet har spenderats i denna sjukstuga!

Just nu har Charlie och Colin spelat något spel mot varandra på mobilerna, Colin är gullig som håller brorsan sällskap när han inte mår bra.

Tänk vad vackert när magnolian slår ut ♥

Jag lovade Engla-Freja att hon skulle få köpa sin efterlängtade klänning på rean idag. Våran favoritbutik kör nämligen rea, rea, rea 🙂 Och så fort det handlar om kläder så är det som att barnens öron växer till stora paraboler, för då hör dom minsann och alla vill köpa något. Ja jag vet, jag får skylla mig själv när det kommer till kläder, jag har överfört mitt intresse för kläder och mode till kidsen! Oliver ska vi inte prata, många skulle dö för hans garderob! Men jag tycker det är roligt 🙂

Även om de brukar få ärva kläder av varandra så måste man tillföra lite nytt mellan varven, idag blev ett perfekt tillfälle att fylla på!

I samarbete med KidsBrandStore så vill jag tipsa er också om deras lagertömning och deras extra rea på alla reavaror som alla kan utnyttja idag fram till 24.00! Uppge kod: 10EXTRA för att ta del av rabatten på de redan nedsatta reavarorna! 

Du kommer direkt till REAN genom att klicka HÄR!  

Märkeskläder på rea, billigare än så här blir det inte. Här är några av grabbarnas favoriter! Charlie valde en MarQy till Adam, den där gillar Adam!  De vet precis vad de gillar och inte.

Engla-Freja fick sin klänning, Charlie och Colin fick två par tröjor var och Adam får en tröja i överraskning av sina syskon. Sex fina plagg för tusenlappen! Det skulle gått på dubbelt så mycket och lite till, det är därför jag älskar rea i min favoritbutik!

Glöm inte att uppge koden: 10EXTRA när du shoppar, och du kommer direkt till KidsBrandStore genom att klicka HÄR! 

Jag vill passa på att tacka alla som kikar in här mellan varven, ni är ju ett gäng! Även om jag inte alltid hinner svara, så läser jag alla era kommentarer och jag uppskattar allt så mycket. Så fort vi kommit ikapp med allt så lovar jag att svara på allt!

Kärlek till er ♥

Kram / Madeleine

  1. Så fina nya krukor och lampor i fönstren, fina nya soffkuddar också och soffan är så fin. Jättefint och fräscht! Ja nu är det inte långt kvar innan bebisen kommer…kommer du att blogga från förlossningsalen mellan värkarna och krystarna? haha skojar bara såklart, ironi 🙂 Tack själv för en trevlig blogg! <3

  2. Jag håller med dig!
    Det behövs lite nytt ibland även om det finns syskon att ärva av!
    Vi har snart nio barn och man ser ju hur olika dem är annars, olika stilar och passform mm. Speciellt tydligt blir det såklart ju äldre dem blir!

  3. Ett tips/en fråga. Kan du inte lägga alla recept och mattips i en egen kategori? Så det blir lättare att hitta Kom och tänka på ett recept jag vill testa. Var dock längesedan jag såg det och såg ingen matkategori att leta i nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..