Efterlängtad grill, bebisar och mera grill!

Godförmiddag, söndag och ännu en dag med regn. Vad har ni för väder? Jag läste någonstans att värmen var på väg? Den kommer säkert när skolan dragit igång igen, det skulle väl inte förvåna oss. Men det gör inget, hellre en utdragen sommar för då känns inte vintern så jäkla lång.

Igår var vi bortbjudna på grillkväll hos Angelica och Rickard. Den grillningen var efterlängtad kan jag säga 😀 Som vi hade planerat den grillningen, i flera månader faktiskt. Redan när de hade bestämt sig för att köpa hus så längtade vi och planerade hur vi skulle hänga hos dom istället för hos oss. Tyvärr så blev det inte riktigt som tänkt för dom med huset de köpte, de har tagit tid för dom att ens få det beboeligt. Alltså fatta vilken mardröm egentligen. Man köper drömhuset man letat efter sååå länge och sedan när man får det så får man också sådant man inte riktigt räknat med att få på köpet.

Men nuså börjar de få ordning och det har redan blivit sååå stor skillnad även om de har massor kvar att göra. Jag vet ju själv hur vi slet när vi flyttade in i vårt hus. Dom sex, sju veckorna utan kök var en riktig utmaning. Varje dag man vaknade i kaoset så önskade man att det var över. Phuuuuu!

Äntligen fick vi till den där grillen i alla fall. Och det smakade helt fantastiskt ♥ Mickes marinad, jag vet inte hur han gör den men den slår tamejfan alla andra marinader som finns. Han skulle ärligt talat kunna sälja sitt recept dyrt.

Hur stora har inte våra bebisar blivit då? Lilla Leona som inte heller är så liten längre, världens snällaste bebis. Har aldrig hört henne gråta, hon bara ligger där och tindrar med sina små ögon. Mathilde däremot, hon har en riktig pipa och sitter hellre upp än ligger. Numera vill hon också studsa med sina små ben, tokunge.

Men vagnarna, alltså ni ser ju! Jag är helt förälskad i dom! Såååå jäkla smidiga, nätta och snygga. Väntar ni barn eller känner någon som gör det – tipsa om babyzen yoyovagnarna! Helt klart det bästa jag haft genom åren. Efter tio barn kan jag kora att den här lilla underbara vagnen tagit plats ett på listan för saker som man måste ha när man får barn. Den har underlättat något enormt i min vardag. (Och nej detta är inte någon köpt marknadsföring överhuvudtaget utan för att jag gillar vagnen!) Tips från mig till er!

Angelica gick på starkbärsen direkt, om hon inte var lite dragen redan när vi kom hehehe. Jag fångade beviset på bild! Ser ni hur glad hon är med kameran i högsta hugg. Bilderna blir lite mera levande med lite förfriskningar i kröppen. Tanter vet ni! Fnittriga och flamsiga. Min älskade fyllekärring ♥

Wille och Rille var först på plats. Samtalade om livets goda ting – kött. Visst är det gulligt med ett sånt där litet barnbord och parasoll, jag ska nog med köpa oss ett sådant. Smidigt för de små barnen att sitta vid när vi grillar hemma.

Såhär satt jag mestadels med tuttarna i vädret, baby äter och äter. Men så växer hon ju också just nu massor. Jag har tänkt att börja ta tag i träningen på riktigt snart, har väntat och varit lite feg med det eftersom jag varit livrädd över att det annars ska paja amningen. Men nuså känner jag mig redo, helt tillfreds med att kombinera amningen med lite smakportioner. Och förhoppningsvis så kommer inte amningen bli så påverkad om jag tar det försiktigt.

Nu tittar solen fram, jag ska passa på att springa ut och fotografera i trädgården så jag kan visa er mina ”nya” rabatter. Alltid kan det inspirera någon 🙂

Kram / Madeleine

 1. Louise skriver:

  Ser riktigt mysigt ut
  Men hur sjutton hinner du amma när du har dom andra barnen? Jag har precis fått barn nr 3 och känner paniken över hur jag ska hinna amma lillan när jag är själv med alla tre barnen

 2. Tycker det ser ut som barnen ligger så oskyddat i vagnarna, det finns ju liksom inga kanter, inte ombonat om du förstår vad jag menar…upplever du det inte så Madeleine?

 3. Tack för en superkväll, som vanligt! Älskar våra härliga kollektiva stunder <3
  Älskar er!

 4. Majsan skriver:

  Snygg du är i din egen hårfärg!! Får så himla fin färg i ansiktet. Gillar kombon av det mörka och det ljusa =))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..