ANNONS

Sov gott tillsammans med Sängjätten!

/

Annonssamarbete tillsammans med sängjätten.se 

Den här sängen har gett mig energin tillbaka. Det låter kanske för bra för att vara sant, men det är faktiskt sant! Sedan vi bytte säng så har jag varit piggare och gladare. Som småbarnsförälder så är det inte alltid antal timmar som är viktigaste utan sömnkvalitet! Är så himla glad över att jag lyssnade på er och gick och provade ut en perfekt säng för oss, efter våra kroppar och efter våra behov.

Jag har en del problem med min rygg efter alla graviditeter. En liten skada efter en olycka när jag jobbade inom vården som också resulterat i ond rygg. Det låter som jag är lastgammal haha. Men faktum är att det sliter på kroppen att vänta barn, speciellt när man fått många barn. Skavankerna kommer krypande.

Det är så stor skillnad på hur jag mår idag och för några månader sedan när jag sov i den gamla sängen. Kommer ni ihåg att jag berättade om att vi vaknade på nätterna och kunde drömma om att besöka kiropraktorn!? Guuud det var verkligen hemskt, att det kunde gå så långt ens en gång är ju bara det helt galet. Men så mycket påverkar det beroende på vilken säng du har.

Att investera i en bra säng är att investera i bra sömn och glad rygg! Har du problem med att sova på nätterna och har ont i kroppen så kan jag varmt rekommendera er att prova ut nya madrasser – det bästa vi gjort!

Våran säng kommer från sängjätten.se, efter några besök så bestämde vi oss för kontinentalsäng Residens Sköön. Tryckavlastande material i axelzonen vilket passar väldigt bra för oss som sover mycket på sida. Men även om man sover på mage och rygg. Underbädden består av zonindelad pocketresår som ger en stabil och följsam liggkomfort. Den 5-zonade pocketresåren i plymån anpassar sig för både axel och höft. De olika materialen är noga framtagna för att ge en extra lyxig känsla som anpassar sig efter kroppen på allra bästa sätt. Och just så är det faktiskt, hotellkänsla varje gång man kryper ner under täcket. Frågan är om den här sängen inte är ännu bättre 😀

Ni skulle bara testa den säger jag! Om ni bara fick en natt i en sådan här säng så skulle ni förstå vad jag menar och aldrig mera vilja sova i eran säng hemma igen hehe. Det kanske vore en bra ide? Tänk om Sängjätten hade ett hotellrum med sina speciellt utvalda sängar där man kunde ta in ett dygn för att ”provsova” 😀 Jäklar vad folk skulle byta sängar efter det kan jag lova.

Det finns så många olika bra fördelar med att välja en bra ordentlig säng. Och bara för att man väljer att gå till en professionell sängbutik så behöver det inte heller betyda att det kostar skjortan. Det finns olika alternativ i olika prisklasser. Och det som är lite billigare är nödvändigtvis inte sämre heller ska tilläggas. Men det är helt klart värt att lägga lite extra krut på en bra säng. Och det finns olika lösningar att finansiera sitt sängköp hos sängjätten.se om man inte vill betala allt på en gång. Man lägga upp upp en räntefri avbetalningsplan på 12 månader eller fler, men vill man betala av det snabbare så kan man välja att göra det också. De kommer hem och monterar sängen också om du vill – supersmidigt!

Just nu kör sängjätten.se en jättekampanj på kontinental Stockholm inkl bäddmadrass, ben och huvudgavel, den är väldigt lik den vi har på många sätt och vis. Just nu kostar den endast 8 995 kr ordpris 17 995kr! Alltså förstår ni vilket pangpris 😀 Man kan köpa den direkt på deras hemsida, annars så tycker jag verkligen ni ska åka till en av sängjättens butiker och provligga sängarna.

Jag har också fått äran att dela med mig utav en rabattkod till alla mina härliga bloggläsare, och det gör mig väldigt glad! Ni får 10% rabatt på hela sortimentet när ni handlar hos sängjätten.se både på nätet och i alla deras fysiska butiker när ni uppge koden: madeleine10 när ni shoppar! Rabatten gäller hela februari ut ♥ Så glöm inte koden!

Jag vet att några redan använt sig av koden då jag la ut den på instagramstory häromdagen, och det är sååå himla roligt när ni skriver till mig och visar och berättar vad ni har köpt! Så vill ni så får ni jättegärna dela med er av era köp sen. Det är alltid roligt att se hur det blir.

I veckan om jag mår bättre ska jag fortsätta att inreda sovrummet, jag ligger lite efter i planen men det kommer bli bra tror jag. Det finns egentligen bara två nackdelar med att ha en ny säng och ett nyrenoverat sovrum. Man försover sig lätt och man vill aldrig lämna rummet 😉

Kram / Madeleine

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00