En vecka i taget!

Vaknar upp till ännu en vinterdag. Idag fyller Colin år så vi ska fira honom med tårta och sång. Men innan vi ska fira honom så ska ska jag ge mig ut på en pw. Det blev en promenad igår också men inte en 7 km runda utan en 5 km rundan. Idag siktar jag in mig på en längre. Vägde mig imorse och bara på två veckor med motion och bättre kost så har jag gått ner nästan 4 kilo . Samtidigt så vet jag att när det är dags för mens så går jag upp mellan 3-5 kilo, så jag försöker att inte bry mig så mycket om vad vågen säger för att inte bli besviken på att träningen inte gett något. En vecka i taget tänker jag, all förändring och motion är bra oavsett vad vågen säger 🙂

Jag ska sätta mig ner i eftermiddag och planera nästa veckas kostschema. Leta på alla mina gamla recept som jag körde efter när jag tränade som hårdast. Det om något kan ge mig lite inspiration. Eftersom jag fortfarande ammar så får jag dock tänka mig för lite, det gör ju inget om mjölken försvinner i och för sig men så länge det är nattamning så tycker jag hon får fortsätta.

Fick upp några bilder på Mathilde i mobilen i morse, alltså min lilla lilla plutt! Så liten hon var här ♥ Om en månad så fyller hon 1 år, kan ni tänka er.

Nähe nu är dags att knyta skorna och ge sig ut! Men jag tittar in senare…

Kram / Madeleine

 1. Em skriver:

  3 till 5 kg??? Shit. Jag blir uppblåst som en ballong, ser lite ut som en gravidmage, men vågen står stilla

  1. Jag har endometrios och enligt läkaren så kan det ha ned det att göra. Jag får alltid mycket ”vatten” i kroppen under menstruation och därför går jag upp, som tur är så går jag ner det direkt efteråt. Men det är väldigt jobbigt.

 2. Emilia skriver:

  Skulle du kunna tipsa lite om vad man kan äta när man vill tappa några kilon och må bättre? Gärna något som går ganska fort att slänga ihop 🙂

  1. A skriver:

   Googla
   Finns hur mycket proffstips som helst

   1. Emilia skriver:

    Det vet jag, men nu var det Madeleine jag frågade 🙂

  1. malin skriver:

   Ät mindre

 3. Lena skriver:

  Vad duktig du är. Hejja dig och ha en fin dag Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..