Kalas i dagarna två!

Nu har vi firat båda gossarna Ilmrud, de båda är nu 8 år. Farmor, farfar, faster och kusinerna kom över på födelsedagskalas idag.

EmmyLou fick hjälpa till att öppna de mjuka paketen

Fina Colin!

Förutom de smarriga chokladbollarna som Micke bakat så blev höjdpunkten på kalaset bowlingen. Både farmor och farfar gick i gasen och det spelades i flera timmar. Det kommer nog inte dröja länge förens de köpt sig en egen appletv och laddat ner bowlingspelet.

Hundarna blev också uppvaktade , en hel påse med hundgodis. Ni kan ju tänka er hur glada de blev.

Kram / Madeleine ♥

 1. Malin skriver:

  Grattis till killarna!
  Hade varit jättetacksam om du vill svara på huruvida eos lampor blir extremt dammiga? Är så sugen på en till taket i vardagsrummet
  Mvh Malin

 2. Jessica skriver:

  Hej Madde!

  Precis som du försöker jag lägga om kosten och motionera. Men till skillnad mot dig har jag lite fler kilo att gå ner. Vill gärna gå ner ca 18 kg. Har de senaste veckorna gått ner ca 3. Det går sakta men säkert. Jag har tagit bort all potatis, pasta, ris och bröd ur min kost. Äter knäckebröd till frukost. Och sallad med någon form av protein till kvällsmat. Fika på dagarna tycker jag är svårare. Tar kvarg med musli eller en bar från allevo eller nutrilette, men det blir lite enformigt och min mage har helt kommit ur balans. Skulle bli jätteglad om du kunde lägga upp lite recept på vad du äter. Ikväll ska jag ha vitkålsgratängen som du hade recept på tillsammans med mina hemlagade biffar. Ska bli sååå gott!

 3. Eva J skriver:

  Grattis till grabbarna.. O vad mysigt att hundarna fick gottis oxå..:) Har länge undrat var katterna håller hus, har ni inte de kvar..? Ha det gott med alla två o fybeningar..

 4. Linda skriver:

  Grattis till grabbarna!! Vilket bowlingspel kör ni på appeltv? Har ni fler bra spel till det? Behöver tips! Mvh Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..